Darček pre rodičov k 40. výročiu svadby

dally55
11. nov 2024

Viem že je to sviatok o nich dvoch, rodina im nedáva darčeky ale niečo originálne by som predsa len chcela, torta to byt nemôže keďže veľa národenin spolu oslavujeme naraz, poraďte čo vymyslieť k takému výročiu? Ďakujem

pribinak
11. nov 2024

@dally55 pobyt

bolarazjedna
11. nov 2024

Podľa toho čo preferujú oni, môže to byť spoločný zážitok, napr vstupenka do wellness, víkendový výlet, kúpeľný pobyt, lístok do divadla, alebo aj nová telka, fotoalbum s významnými fotkami z uplynulých 40rokov, alebo napr vygravirované poháre na šampanské.

btus
12. nov 2024

a prečo by nemohla byť torta? T nevadí, že oslavujete viacero vecí, tá torta bude len pre nich.

lenkahvh
12. nov 2024

Fotoalbum z každého roku ich spoločného života alebo aspoň z dôležitých

vilma7
12. nov 2024

Výlet.

guiseppinka
12. nov 2024

Velky rodokmen - oni ako kmen, na konaroch deti s partnermi a ich deti...

mantilka
13. nov 2024

Na Facebooku Terézia Žikova ponúka drevorezbu. Ak sú veriaci krížik so srdiečkami a menami rodičov a detí....alebo len srdiečko s deťmi.

stanulienkat
13. nov 2024

K 40. vyrociu? Wellness, ale kazdemu zvlast.😁
@mantilka-nic v zlom, ale kto by si tuto hrúzu zavesil na stenu?

mantilka
13. nov 2024

Alebo zápisníky s gravirovanym osobným mottom a menom od Gravirfer som dala robit, alebo kalendár na ďalší rok s fotkami rodiny.

mantilka
13. nov 2024

@stanulienkat to je tvoj názor, trochu tolerantnej slušnosti k cudzím. Keby neboli záujemcovia asi to pani nevyraba. Nejdeš to vešať sebe na stenu ale starších ľudí môže potešiť. Na darčeky treba hľadieť očami obdarovanych. Toto bol môj slušný návrh.