Ahojte, viem že do Vianoc sú ešte 4 mesiace ale ja riešim darčeky skôr lebo mi trvá kým si vyberiem niečo ... čo dávate rodičom na vianoce? Už ma omrzelo im kupovať oblečenie,kozmetiku..majú 41 rokov chcela by som nejaký spoločný darček...niečo do kuchyne alebo nejaký masažný prístroj 😏 niečo za priateľnú cenu..poraďte🙂
Zaplať im vstupenky na predstavenie. Muzikál alebo divadlo možno koncert. Prípadne vyhliadkovy let. Ty ich poznáš hádam vieš čo majú radi
Voľné lístky do kina...
Skor by som sla cestou wellness pobytu alebo darcekoveho poukazu do nejakeho super hotela...
my nasim davame to alebo masaze
tiez som za nieco zazitkove. Bud vstupenku na nejake vystupenie - koncert, divadlo alebo do kupelov ci hotela na vstup do bazenu vratane masaze. V mnohych restauraciach sa daju kupit darcekove poukazky na veceru (ak by nemali radi wellness) Ak chces len fyzicky darcek tak idealne co potrebuju - mozno prijemnu teplu deku na gauc ak spolu pozeravaju telku, poukazku na vyber knihy...
ja rozmýšlam čomu by som sa potešila v tom veku… v podstate nám dieťa nedáva vianočné darčeky … ale kebyže, tak fakt niečo nie drahé… ale spoločný darček, to tak ťažko vybrať…
Napis tu prijatelnu sumu pre teba. Nevieme co si mozes dovolit.
Tak rodičia obidvaja majú radi kuchynské potreby tak preto som rozmýšľala aj o tom...niečo do 100€
Maju 41 rokov, mladici. Welness, listky na muzikal trebars do Prahy....
žene nikdy nekupuj veci do kuchyne...nejaký pobyt,alebo masaž ,virivku....alebo listky na koncert,dívadlo...