Darček pre rodičov

18. nov 2023

Co davate rodicom na Vianoce? Uz mi dosli napady. Kazdy rok som im davala poukazky na nakup, vylet alebo zazitok, zaujimali by ma aj ine napady.

h2
18. nov 2023

Daj aspoň základné informácie. Koľko majú rokov? Sú aktívni?

independent_woman
18. nov 2023

My sa s nasimi vzdy dohodneme co potrebuju alebo chcu a nieco im z toho vyberieme

elis248
18. nov 2023

Možno sa skús inšpirovať tou akciou Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok. Kúp pekné krabičky a každému vyskladaj nejaké maškrty, nejakú kozmetiku,... niečo, čo sa spotrebuje a nebude na to padať prach.

jamimo
18. nov 2023

my vždy to, čo si povedia.... nové matrace, páperové paplóny, televízor, mobil, pobyty, letenky, vstupenky na koncert s ubytovaním... Nevymýšľame s darmi, ktoré nepotrebujú, len aby boli 🤔 Ponožky, sprchové gély, kozmetické balíčky a podobné..

elis248
18. nov 2023

Tak ide aj o to aký máš rozpočet. Nie každý má na to, aby rodičom kúpil dovolenku. Daj aspoň sumu koľko chceš dať za darček.

silvike
18. nov 2023

Rocne predplatne oblubeneho casopisu ;)

zuzana76
18. nov 2023

@jamimo no len ked rodicia uz nie su aktivni, necestuju, lebo nemozu chodit, ziadna kultura, ziadne zazitkove, TV, maju, atd.... tak tam zase skor take drobnosti, ktore zjedia a pouziju.

Takze podla rodicov, ja som mojej mamine kupila pulover, ocinovi este eviem co, ten casopis je fajn, mozno nove vankuse, obliecky, utierky, obrus, deka, taky ten spotrebny material, ktory sa opotrebuvava, ak su to uz starsi nemobilni rodicia, co len pozeraju TV, tak napr zaplatit internet, TV, atd....

zuzana76
18. nov 2023

nejake kvalitne potraviny med, orechy, čaje, káva, salama madarska, napiecť pecivo, dat vyupratovat byt/dom, ak radi citaju kniha a maju miesto v policke, ak babka rada hackuje, strikuje, tak vlna,

zuzana76
18. nov 2023

kabelka, pančušky, blúzka, papuče, voňavka, potreby na holenie - to si napr pýtali naši po minule roky

zuzana76
18. nov 2023

peňaženka, puzdro na okuliare, nový mobil

jamimo
18. nov 2023

@zuzana76 odpovedala som na otázku: čo dávate rodičom na vianoce? Odpovedala. Ja nepoznám rodičov autorky,...
Napr. ja neuznávam dary typu, na silu večnú musíme niečo kúpiť, lebo vianoce... tak to bolo s dedom a babkou= papuče, župany, pyžamá, osušky... no a keď pomreli, našli sme ich v originál obaloch v skriniach 🤔 Nuž.... aspoň sa v charite potešili. 🤷‍♀️
A súhlasím., dary treba prispôsobiť veku, záujmom, kondícii. To by už autorka mala vedieť sama.

zuzana76
18. nov 2023

@jamimo ja suhlasim, len kazdy chce nieco kupit, potesit rodicov, ja, ked nieco nasim kupim, tak sa aj uistim, ze to budu pouzivat, vyhodila som jej stare utierky z roku Pana neviem akeho, papuce stare som vyhodila, ziadne take, ze na dvor sa este zidu a podobne. Lebo ich presne poznam a viem, ze ano, skoncilo by to v skrini.

zuzana76
18. nov 2023

@jamimo a taky med, napr nasi urcite vyuziju do caju, kavy, cize darceky na zjedenie urcite zjedia

bessie12
18. nov 2023

pre maminu som zatial kupila holandsky kalendar 2024, teple vianocne ponozky, pero a dnes budem objednavat mikinu, teplaky a deku. Na zozname mam este kavovar, ale ten dostane asi az na narodeniny, lebo je to tazke a ona to nedvihne, soda stream + doplnky, elektricky gril s vymennymi platnickami a mozno este tablet. Kedze budem posielat velky balik, tak este tam bude vianocny svietnik, sladkosti, sviecky, kava a neviem co este.

tradaaa
18. nov 2023

Ja často kupujem poukážky na pedikúru, masaž, kozmetiku alebo účes. Chlap sa vždy poteší vode po holení a žiletkám, ale aj tej pedikúre či masáži. Dávali sme už aj poukaz na pobyt alebo permanentku do wellnes, balíček vitaminov.

2006_1211
18. nov 2023

Nevlastny otec sada oldspice a čapica a ponožky v angličtine tuším ze keď toto čítaš tak mi dones pivo nieco také. Mama chcela oblečenie a také utierky no a ešte som jej kúpila vôňu do skryne

jamimo
18. nov 2023

@zuzana76 presne, lebo ľudia v seniorskom veku si tie nové veci "šetria" Tak šetria, že ti nestihnú ani využiť... Najlepšie kúpiť podľa ich gusta 😉

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz