Darček pre profesionálnu speváčku

4. okt 2024

Ahojte,mám kamošku,ktorá je profesionálna speváčka,aj sa s tým živí a ide mať narodky....potrebujem nejaké originálne rady na nejaký super darcek

thirstymonk
4. okt 2024

Len prosim ťa, nič s notami... Hudobníci majú toho dosť a považujú to za gýč. Takže nie, nepoteší sa, ak jej kúpiš náušnice v tvare husľového kľúča :D

autor
4. okt 2024

@thirstymonk 🤣 ďakujem za radu a nenapadá ťa niečo čo by ju potešilo?

thirstymonk
4. okt 2024

Hocičo iné, čo má rada v bežnom živote. Parfém, šperk, ja neviem... to už musíš vedieť ty, čo robí, keď nespieva 🙂

autor
4. okt 2024

@thirstymonk keď parfémy,šperky a všetky takéto veci ma vo veľkých množstvách...skôr rozmýšľam niečo personalizované...možno niečo z akrylové ho skla,nejaké fotky,text piesne....neviem fakt niečo také osobnejšie by som chcela

h2
4. okt 2024

Kúp jej darček bez ohľadu na jej povolanie. Neviem, prečo si ľudia myslia, že niekto chce dostať darček, ktorý má súvis s jeho prácou. Ty máš aké zamestnanie? Potešil by ťa darček, s tým súvisiaci?
Ak ste dobré kamošky, choďte spolu niekam, babský víkend vo dvojici, prípadne s viacerými kamoškami, jej sa na to zložíte...

guudy
4. okt 2024

Len nekupuj nic, co by suviselo s jej povolanim…

br4n
4. okt 2024

Presne tak, ak by som bol futbalista, dostal by som loptu..., ak policajt tak obušok? Kup niečo ako píšu dievčatá hore.

h2
4. okt 2024

@br4n Upratovačka by dostala metlu a kýbel. 😂

mufka1
4. okt 2024

Nevieš či má rada tetovanie ? Možno niečo také 😁😁

autor
4. okt 2024

Mala som skôr namysli nejaké fotky rodiny na akrylovom skle....žiadne noty a huslove kľúče....

ankare
4. okt 2024

Kniha, masaz, šperk,... Podľa toho, čo má rada.

h2
4. okt 2024

A ty máš fotky JEJ rodiny?

dharmasanata
4. okt 2024

Poukážku ku kadernícke, kozmetičke, na nechty, masáž.. proste nič hmotné ale nejaku službu. Možno by stačili kvety a niečo sladké.

autor
4. okt 2024

@h2 tak na instagrame je ich habadej🤣

h2
4. okt 2024

Neviem, či by som bola nadšená, ak by moja kamoška stiahla fotky mojej rodiny z môjho IG a dala by z toho vyrobiť niečo také. Teda, viem: nebola.

estellas
4. okt 2024

Ak rada počúva hudbu mi napadlo tak predplatné na spotify, lístky na muzikál.

vanilkovazmrzka
6. okt 2024

Nepoznam ju takze netusim

galov
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
13. okt 2024

Fotky určite nie. Ak niekto chce mať nejaké zaťažované fotky, vytlačí si ich sám. Inak o to záujem nemá.

paralenkap
6. nov 2024

Nejaký milý darček, ktorý sa jej bude páčiť, ale aj chutiť. Ja osobne sa prikláňam k nejakej výbornej káve, alebo kazete čajov. Tieto darčeky vždy potešia. ja som v poslednej dobe začala nakupovať celkom pekné balenie čajov, a aj uvažujem, kedže tam majú aj darćekové balenie, že možno poteším aj kolegyne v práci na vianoce. Skuste aj vy sa inšipirovať na www.ovocievoflasi.sk, celkom som tam spokojná s ich ponukou.