Baby, nemate nejaky typ čo na vianoce pre muža? mlady chalan ma rad futbal, lyže, celkovo šport, je elektrikar. Ked nieco chce alebo potrebuje kupi si a neviem čo mu dať. Voňavky a podobnych veci ma dosť. Poradte prosim
Súhlasím s komentom vyššie, ak si to môžeš dovoliť, tak lístky na futbalový zápas jeho obľúbeného tímu niekde v zahraničí…ak nie, tak by som možno kúpila aj napr. permanentku na futbal obľúbeného klubu tu na Slovensku…
ten zápas je podľa mňa skvelý nápad a ako futbalový fanúšik to podľa mňa istotne ocení. tiež som tak bola s tým mojím (ale tie lístky nedostal odo mňa, len akosi nemal s kým ísť 😀 ), no a napodiv som si to dosť užila. nečakala som, ale bola tam brutálna atmosféra.
Ja by som mu kúpila liek Wobenzym. Za mňa najlepší darček pre každého. Je to niečo, čo si človek sám úplne nekúpi, ale urobila to zaručene radosť. Pretože liek Wobenzym pomáha zlepšovať imunitu a lieči všetky zápaly hneď na začiatku. Nedám na neho dopustiť.
Lístky na zápas jeho obľúbeného tímu? Alebo víkendový výlet na nejaký ľadovec do Álp na lyžovanie? Môj tak dostal napríklad lístky na zápas FC Barcelona - Real Madrid. Tento rok dostane na Vianoce lístky na finále Ligy majstrov. Samozrejme aj s letenkami a hotelom. Ak niečo lacnejšie, tak možno niečo na Slovakiaringu, napr. škola bezpečnej jazdy (laicky to ľudia nazývajú škola šmyku).