Prosim Vas,viete mi dat nejaky navrh,co dat k Vianociam otcovi?2 rok sa pasuje s rakovinou.a nemam uz napady.
Samozrejme ze vystroj k biku,hubarceniu mu nemozem dat,kedze je velmi slaby.
Samozrejme, to ze je tu ,je najdolezitejsie a my sme tu stale pre neho
Darceky su nepodstatne.On sice je doma,slaby ,snazi sa mat optimizmus a snazi sa aspon mentalne zit ,ako zdravy clovek.A ocakava tl aj od nad aby sme ho neoplakavali atd...
Chcen nu dat nieco,co ho potesi,rozveseli a nepripomenie mu jeho chorobu a samozrejme to budr vhodne (nie nozik na huby,ked uz nrvladze chodit)
Mate nejake napady?
Dakujem
Nepíšeš čo tvojho ocina baví. Napr. dobrá kniha, dáke doplnky výživy popri liečbe, rodinná fotografia v rámiku....
Skus nejaké predplatné obľúbeného časopisu, vie si tak zamestnat mysel . Pripadne sú rôzne stavebnice a lega pre dospelých.
my sme nášmu kúpili lepšiu telku a predplatili veľa športových programov, lebo väčšinu dňa trávil v posteli a on veľmi knihy nečítal
Wellness, predlzeny vikend v horach...
Ak je veriaci a rád číta tak odporúčam knihy od Max Kašparů👍
Suhlasim, nieco na doma. Urcite nie wellness a pod, ked je zoslabnuty. Ta tv s predplatenim programov sa mi zda fajn. Aj predplatne casopisu😊
Fofoknihu so spolocnymi zazitkami? Moju babku nebavilo fakt,ze nic,vsetko co dostala vzdy ofrflala,ale fotoknihy deti si listovala casto a rada sa k nim vracala.
Kniha, puzzle pre dospelých, tepla deka, oblečenie, CDcko od obľúbeného interpreta...
Veľká kniha krížoviek?
ja mojmu davam knihu zivota, rodistrom aby nam zapisal svojich predkov odkial pochadzame. bude to pre neho odreagovanie aj na 1/2 roka
Tak a nebavila by ho nejaka kreativna sada na doma? Ze by sa na tom trochu realizoval. Vela ludi to ma vraj rado