Ahojte, otec má 48 rokov a vôbec neviem čo mu kúpiť na vianoce, pracuje ako robotník, baví ho opravovať všeličo ale na to už všetko má a keď nie najlepšie si kúpi sám. Okrem toho ho baví elektronika, rôzne zariadenia, svetielka a také blbosti napr. celé vianočné osvetlenie robí on a keby mohol vysvietil by hádam aj záchod, rád varí a griluje, gril som kupovala pred dvomi rokmi a je mi blbé kúpiť mu panvicu, aj to si najradšej vyberá sám, tento rok začal chodiť na elektrobicykli na to mu nejaké príslušenstvo kúpila sestra pod stromček, brať už kúpil wellness a masáž. Mne zatiaľ nič nenapadlo, kozmetiky, ponožiek a treniek má až až. Ak by ste mali nejakú inšpiráciu ďakujem pekne za rady.
Manboxeo, škola šmyku, smart hodinky, vstupenky na koncert.
Kup mu napr. kvalitnu a silnu celovku (celovu baterku). Ta sa vyuzije aj pri opravach, ale aj pri pohybe v terene.
preco sa so surodencami nezlozite na nieco riadne spolu ? :DDD je to hrozne takto vymyslat... enviem ti poradit, tiez mam tento problem, ide ma slak trafit :DDD
KUp mu poukazku do obi alebo do sportoveho obchodu, nech si vyberie po com mu srdce pisti. K tomu nejaky balicek fajnotiek na zjedenie.
Cyklooblecenie
Vygoogli si superobchod.sk, možno tam preňho niečo nájdeš.
Majú tam aj svetlo do záchodovej misy 😄
A takto niečo? https://www.chillimarket.sk/klucenky-keygoes/da...
Korenie si mozes.zvolit.podla.chuti. Niektoré je extra palive, že stačí pár zrniecok a konečná. Môj nosí na kľúčoch a kde príde niekde do spoločnosti....guláš, grilovačky...všetci hladaju len jeho kľúče aby si mohli dať
Ďakujem každému za radu určite niečo vyberiem
Kúp mu niečo na hygienu, v DM aj ostatných drogériach dostať sety pre pánov, keď ma fúzy v DM maju set na starostlivosť o fúzy... niečo na holenie, sprcháč, deo, k tomu set uterákov
Hodinky, knihu, náramok náhrdelník...