Darček pre otca na Vianoce

3. dec 2022

Ahojte, otec má 48 rokov a vôbec neviem čo mu kúpiť na vianoce, pracuje ako robotník, baví ho opravovať všeličo ale na to už všetko má a keď nie najlepšie si kúpi sám. Okrem toho ho baví elektronika, rôzne zariadenia, svetielka a také blbosti napr. celé vianočné osvetlenie robí on a keby mohol vysvietil by hádam aj záchod, rád varí a griluje, gril som kupovala pred dvomi rokmi a je mi blbé kúpiť mu panvicu, aj to si najradšej vyberá sám, tento rok začal chodiť na elektrobicykli na to mu nejaké príslušenstvo kúpila sestra pod stromček, brať už kúpil wellness a masáž. Mne zatiaľ nič nenapadlo, kozmetiky, ponožiek a treniek má až až. Ak by ste mali nejakú inšpiráciu ďakujem pekne za rady.

stellarstar
3. dec 2022

Kúp mu niečo na hygienu, v DM aj ostatných drogériach dostať sety pre pánov, keď ma fúzy v DM maju set na starostlivosť o fúzy... niečo na holenie, sprcháč, deo, k tomu set uterákov
Hodinky, knihu, náramok náhrdelník...

melanta
3. dec 2022

Manboxeo, škola šmyku, smart hodinky, vstupenky na koncert.

roja01
3. dec 2022

Kup mu napr. kvalitnu a silnu celovku (celovu baterku). Ta sa vyuzije aj pri opravach, ale aj pri pohybe v terene.

simca06022011
3. dec 2022

preco sa so surodencami nezlozite na nieco riadne spolu ? :DDD je to hrozne takto vymyslat... enviem ti poradit, tiez mam tento problem, ide ma slak trafit :DDD

viestta
3. dec 2022

KUp mu poukazku do obi alebo do sportoveho obchodu, nech si vyberie po com mu srdce pisti. K tomu nejaky balicek fajnotiek na zjedenie.

salome123
3. dec 2022

Cyklooblecenie

evivb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja20
3. dec 2022

Vygoogli si superobchod.sk, možno tam preňho niečo nájdeš.
Majú tam aj svetlo do záchodovej misy 😄

hipuska
4. dec 2022

A takto niečo? https://www.chillimarket.sk/klucenky-keygoes/da...

Korenie si mozes.zvolit.podla.chuti. Niektoré je extra palive, že stačí pár zrniecok a konečná. Môj nosí na kľúčoch a kde príde niekde do spoločnosti....guláš, grilovačky...všetci hladaju len jeho kľúče aby si mohli dať

autor
4. dec 2022

Ďakujem každému za radu určite niečo vyberiem