Darček pre neter prváčku

miska109
9. mar 2024

Ahojte, neter bude mať aj narodeniny aj meniny a ja absolútne neviem, čo jej kúpiť. Doma totiž všetko má. Tie, ktoré máte deti v tomto veku, čím teraz tie deti žijú? Je nejaká hra, bábika alebo niečo podobné, čo je teraz "trend" a co sa im páči? Ďakujem 😀

bolarazjedna
9. mar 2024

@miska109 tak jej kúp knihu, zošity na maľovanie, kreslenie, lístky do kina ci na iný detský program, napr koncert Mira Jaroša, alebo co ma rada.

veronikaszabova
9. mar 2024

@miska109 kupila by som poukazky do nejakej herne - trampoliny, laser arena...

prasiatko30
9. mar 2024

V 6r moze byt pre nu zazitok aj to, ze ju zoberies do divadla/do kina alebo na vylet na nejake zaujimave miesto + nejaka knizka alebo nieco male materialne k tomu. Napr zobrat ju na balet - pozriet si luskacika v tom veku by mohol byt celkom zazitok

prasiatko30
9. mar 2024

https://snd.sk/predstavenie/15552/soboty-v-diva... Pozri ake zaujimave veci robia v snd - ak neterku bavi tanec moznonieco podobne by mohlo byt vcelku pekny darcek

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vandica
9. mar 2024

@miska109 Najlepšie je sa opýtať rodičov. My so svagrinou tiež máme prvákov, ja syna ona dceru a vzdy sa pýtame jedna druhej. Ale napr táto moja neter strašne rada hráva spoločenské hry, má ich moc moc. Tak ak aj vaša rada hráva, tak určite by som išla týmto smerom. Alebo knihu, kedže už sa učia čítať. Ak rada kreslí, tak nejaká sada ceruziek, fixiek tiež nikdy nie je na škodu, farbičky sa velmi míňajú. Alebo dievčenské lego. Keď sa pýtať čo teraz fičí, tak 20dievčat na tom fičať môže, a zrovna vaša nie. Naozaj sa radšej opýtaj, aby si ty nevyhodila peniaze zbytočne za niečo čo bude pohodené v skrini.

lelelienka
9. mar 2024

Ja svojim neterkam kupujem vzdy knihy, nalepky, rozne kreativne sady kde si nieco vyrobia a obcas ich vezmem aj do divadla, chodia odmalicka velmi rady, napriklad Nova scena ma krasne detske predstavenia, alebo rozne tie ladove show a podobne.

saxana000
9. mar 2024

Moja prvacka.na vianoce velmi tuzila po bitzee je to nova verzia tamagochi.. a esye sluchatka s kablom s moznostou bezdrotoveho sparovania neskor ked bude trosku technicky zrucna boli super darcek.