Ahojte žienky,
Chcela by som vás poprosiť o radu. mám kamaráta ktorý je vojak a jeho práca mu je aj koníčkom. Viete mi poradiť čo by takého chlapa potešilo na narodeniny alebo celkovo nejakýsi darček pre muža. Ďakujem krásne
@zuzana2205 koľko máte času do narodenín? Mam muža vojaka tak sa môžem popýtať co by ich potesilo
Strelnica. 😀 alebo nejaky gear na prezitie, celkom su dneska in tie filtre na vodu znacky sawyer. Stoja od cca 40€
@zuzana2205 vraj každého chlapa (vojaka poteší nôž) ako písala slecna/pani vyssie
Vrhaci noz
Nožík.. Alebo opasok, ktorý má pracku a pid tým je tiež taký nôž.. Môj to dostal od kolegov na 30..
Ak by si chcela nieco netradicne, tak mna ako darcek pre chlapa zaujali tieto drevene darcekove krabice s pacidlom od manboxeo. Maju rozne druhy a je to ceska firma. Ale este som od nich osobne neobjednavala. https://manboxeo.cz/?gclid=EAIaIQobChMIre3W3_P6...
@lagata presne toto som išla napísať. Tiež ma to veľmi zaujalo. Plánujem manželovi na najbližšie narodky 🙂
On je teraz na misii a idem mať narodeniny tak približne Budúci týždeň by som to chcela posielať
Môj muž vojak práve hovorí, že kľudne nožík a potom ho po tebe hodí. Že je to somarina.
@zuzana2205 zaleži od toho, co robí , aky je vojak, na akej funkcii, ?
skús nejaký poriadny nožík, lovecký alebo také čosi
@ninah1486 asi to už nebude aktuálne po 2 rokoch, všakže…. 🙈
@ninah1486 súhlasím lovecký nôž bude dobrý darček
Švajčiarsky nožík