Ahojte potrebujem poradit s darčekom na Vianoce. Mám nejaké napady ale ak vas niečo iné ako mna napadne sem s tým. Mna napadla taka klasika ponozky, trenky, oblečenie, nejaká možno kniha, voňavka..
kupim balicek roznych chilli. muz sa vyziva v takychto sialenostiach
Môj si vybral sám. Keďže rad vari, kúpil si kvalitný nôž 🙂
@beatrice1111 Skus pouzit ako tip jeho hobby. Bicykluje rad? Ak ano mozno by sa hodil batoh s chranicom chrbtice. Ten som kupovala ja teraz manzelovi. Otcovi kupujem elektrostimulator Beurer lebo ho stale niekde nieco boli 🙂 atd
Ty by si chcela dostat na vianoce ponozky? Mm mà cez 50 parou nastastie ziadne odomna. Taka klasika ako pre stareho deda bez urazky. Ja si s mm nerobim tazku hlavu jemu sa paci len to co si vyberie on. Tak dostane darcekovu kartu ktora plati v lokalnych restikach. Takze sa potesi a vyberie si co chce. Od brata dostava kazdy rok hodinky. Uz to nema kde skladovat. Skus porozmyslat co mà rad. Myslienka sa ceni. A ty ho poznas tak vies ak ho teda ozaj potesia spodare pod stromcekom 🤣
@lija22 kde ideš objednať? Aj môj je maniak na čili
Je tu veľa diskusií na túto tému, skús pokukať,napr. aj pred pár dňami som do jednej prispela s mojím tipom. Môj drahý dostane tieto Vianoce predplatné obľúbeného časopisu.
A to je tazke opytat sa co by chcel od Jeziska? Nech ti da na vyber a vyberies nieco aby mal prekvapko, ze nevie co z toho to bude?
My sme sa po minulom roku dohodli že každý si kúpi čo chce a dáme si to pod stromček keďže minulý rok som dostala blbosť a riadne to ofrflala tak sme uzavreli dohodu ale samozrejme dajaka drobnosť ako prekvapilo byť musi
Župán, rifle, parfum, knihu... a potom mňa si odbalí! 😎😀
@marca12 presne tak ponožiek nie je nikdy dosť 😃😃
Ja som mužovi kúpila sonicku zubnú kefku, veľký box na náradie a funkčné tričko s dlhým rukávom.. nie je to nič originálne, ale nič iné ma nenapadlo..
@marcellka32 https://www.chillislovakia.sk/ ja napr.tu😊
@marcellka32 ahoj. minuly rok som objednavala tu: https://chillis.sk/kategoria-produktu/chillis/ chalan sam pestuje aj vyraba, reku podporim slovaciska. Brala som rozne tie skumavky, muz si krochkal ked si vyberal ktore si prisype do polievky/ masa ;)
@beatrice1111 ak je kutil tak niečo vtipné ako tričko alebo meter . Dá sa tam aj napísať podľa seba . Môj povedal že chce takú figúrky do auta čo hýbe hlavou 😄no somarina
@beatrice1111 možno nejaké smart hodinky, poukážka do barbera, vytlačiť nejaké spoločne fotky a dať do rámu alebo ak je domáci kutil tak nejake náradie