Ahojte baby, čo kupujete svojim polovičkám pod stromček? Nech sa trochu inšpirujem 🙂
@lenuska9999 hrniec do jeho zbierky 😄
@kkovacovak 😂 velky kuchar?
@hederamonstera ano 😄 potrebuje celú sadu lebo jeho život asi nebude kompletný 😄 aspoň nemusím toľko rozmýšľať
knihy, kozmetika, ruksak
Ruksak
Môj túži po go pro kamere keďže veľa chodíme na hory . A nejakú vybavu ešte turistickú ☺️
ja rozmýšľam nad hodinkami
@kkovacovak tak to je super, to je radost aj pre teba, ked navari😁😁
@lenuska9999 tak hlavne podľa záujmov. Môj je napr rybár, aj hubár, takže min rok som mu kúpila termo oblečenie nové na ryby, nožík na hríby keďže stratil. A aj kutil, takže aj nejaké náradie a veci podobne. Aj ruksak uz dostal. Ale inak voňavka, mikina, tým sa nikdy nič nepokazí.
kúpili sme iPhone (spolu ku narodkám aj Vianociam) ešte dostane knihy
Psíka, border kóliu ❤️
1000 kusové puzzle urobené z takej ozaj vydarenej fotky s jeho synom, kevlarové rifle s vlastným menom na mieru, 1 knižky (beletria, encyklopédia a manažment), fusakle, rum, kozmetickú sadu Fierce od Abercrombie.
Manboxeo, kozmetiku.
rum, noz a handry 😁
Uz mam udicu, ale asi to nevydrzim a dam mu ju uz v piatok na vyrocie, aj ked si nezvykneme davat darceky. Okrem toho sa s rodinou poskladame a dolozime mu na novy bike.
pred týždnom sa stal dedkom,dostane papuče a ponožky🙂
@lenuska9999 klavesnicu tu si vybral, stolni kalendar s nasima fotkama, chilli omacky, tricko ktere sem usila, dostaneme vsichni stejne aj s klukama
Tento rok dostane predplatné svojho obľúbeného časopisu a z recesie rozmýšľam ešte o tabletkách proti fajčeniu 😅
@lenuska9999 ja som mojmu dala usit kozenu kapsu/tasku, proste kabelku pre muza 😁 ja si potrpim na tom, aby to bola kvalitna lokalna vyroba a radsej podporim maleho remeselnika, ako cinske tovarne
@lenuska9999 tulivak 🙂
@jaja20 ak sa mas trochu rada, kasli na tie tabletky. Moj muz tento rok bral a po mesiaci som mu ich hodila do kosa, nech radsej fajci. Horsi bol ako 1000 zien s pms. Asi vsetky neziaduce ucinky mal, okrem samovrazednych sklonov- aj ked tym spravanim som nemala daleko od vrazdy ja.
@amelie2017 Preboha,to vážne? Môj už párkrát prestal sám od seba ( vždy,keď sa dramaticky zvýšila cena cigariet 😂 ),ale vtedy len viac jedol,hlavne sladké. O týchto vedľajších účinkoch tabletiek som nemala ani tušenia...
@jaja20 no moj uz tiez raz prestal, ale covid, stahovanie, proste vela veci a zas zacal. A vravel, ze uz druhykrat nebude mat taku pevnu volu sam. Tak siel k dr., dal mu tabletky na to a hroza. Ozaj neskutocne naladovy, hasterivy, ziadna chut na sex, dokonca nemal ani erekciu, ja som bola tehotna, ale teda menej so mnou mavali hormony ako s nim. Tyzden dlhsie by ich bral a urcite ho zabijem alebo sa rozvedieme 🤣 teraz sa na tom uz len smejeme, ale najhorsi mesiac nasho vztahu. Este ze maju ms zeny 🤣
@amelie2017 Tak to radšej nejdem riskovať. Tá strata chuti na sex ma vážne vystrašila 😉😂
@jaja20 nastastie to po vysadeni preslo, ale ano, neriskuj 😀
@angelous1991 ja som kúpila môjmu od ZAJO bundu arth a je neskutočná...celkovo oblečenie majú bombové,my používame aj na cyklistiku Merino tričká,legíny,mikiny polartech
@lenuska9999 1-3 rumy do jeho zbierky a cigara