žienky čo idete kúpiť mužom pod stromček?
Adidas teplaky.
najvacsia celorocna dilema toto :/
Klasika - košeľa do práce, knižka, štucne na futbal, parfum, .... Ponožky 😁
klasika nič 😀
Vrrrrrtacku. Teda uz je skovana
klasika - povedala som mu nech si niečo kúpi a ja mu to zabalím. On zasa zabalí mne moje darčeky 😀 😀 😀
P.S, Vždy sa snažíme pridať aj nejakú drobnosť ako prekvapko - obľúbený sprcháč, vtipné ponožky, rukavice ladené k najnovšej vetrovke, .... nič veľkého, len aby bolo niečo čo ten druhý nečaká 😉
Ako kazdy rok pyzamo, parfem, navlecky na postel a to iste tam budem mat aj ja ;) a male prekvapko aby bola atmosfera 🙂
Lego
môj manžel dostane hokejku, chodí hrávať hokej
Ja mojho pustím na poľovačku :D štastný bude aj on aj ja ;)
napr.nejaky zazitok podla jeho oblubenych zalub..k tomu trebars predplatne magazinu (ak rad cita napr o lietadlach,prirode,cestpvani,kulture,dizajne..), oblecko to potesi vzdy, vrtulnik na ovladanie :D, atd atd..
Ja som minuly rok kupila muzovi skolu smyku a fakt ho to potesilo.
hodinky, lebo sa mu pokazili a potrebuje nove, takze problem vyrieseny 😉
dostane ďalšie zvieratko 😀
Tiež mám dilemu, každý rok dostáva oblečenie, resp aj cez rok..potešil by ho nový asi ďalekohľad, alebo retiazka..všetko veľké položky
ja dufam že to bude pozit,tehu test ten by potešil veeelmi mooc.
No ja som po iui tiež by ma potešilo aj muža pozitívny test ;) ani darčeky by som nechcela,mám prichystané mini topánočky
Ja budem kupovat sluchatka velke na pc a kosik na huby
Ťažko mi je niečo vymysliet, lebo sa cez rok hocikedy obdarujeme..Mám rada od muža praktické veci,minulý rok som dostala žehličku,predtým fén..proste zbožňujem darčeky od neho,keďže si pomaly zariaďujeme,poteší to
ja vikend v Barcelone, aj s listkami na zapas FC Barcelona - ale to ma aj na okruhle vyrocie co bude mat.
keďže mi hluchatie, rozmýšľala som nad bezdrátovými slúchatkami. už som mu ale kúpila kožený opasok od slovenskej značky Hoffe. potom som nám všetkým kúpila rovnaké tričká. spoďárky pekné farebné a ešte idem urobiť spomienkový box pre môjho syna na pôrod. vyrobím aj tabuľku na vchodové dvere Vitajte v ... (našom svete). môj muž má rád mnou vyrobené darčeky 🙂 keď sme nemali malého, tak na narodky som mu dala košeľu rovnakú aj sebe, veľmi sa tešil 🙂
Aj keď staršia téma, ale aktuálna, tak sa rada podelím so skúsenosťou. Kúpila som mužovi kvalitné nože IVO Premier, sú famózne, dlho ostré a aj super sadnú do ruky. Ten môj je vášnivý kuchár, takže ak máte tiež doma takého, odporúčam tieto nože.
Pravdepodobne kúpim mužovi kvalitnú športovú vestu a k tomu peknú sadu kvalitných nožov, veľmi rád varí, takže bude mať z takého darček radosť.
ja idem dávať jordan tenisky, kabát, čiapku, opasok a ešte nejaké drobnosti. 🙂
tie smart hodinky su super nápad, veru mu ich aj kupim na vianoce
Ja som mu zaplatila hodinky, ktoré si on vybral :D a ešte trenky a s malým sme mu vyrobili pohľadnicu
Nejaku sexi dvacku, v tangacoch, obviazanu cervenou maslou 😀 To by si asi kazdy chlap rad nasiel pod stromcekom 🙂 Vazne neviem tiez toto stale riesim 😉