Ahojte. Minulý rok som išla na istotu co kúpiť mužovi, vedela by som aj teraz, ale za pár mesiacov ma 30te narodeniny, takže si chcem túto istotu ušetriť. A teraz tápam čo kúpiť. Napadlo ma pár vecí, ale neviem. Co kupujete mužovi v tejto vekovej kategórii? Môj muž rad sedí doma na riti, a má rád hry. Minulý rok som mu kúpila, ale teraz nehovorí o žiadnej. Takže absolútne neviem, keďže nemá žiadne záľuby ani nič. Skúste ma inšpirovať. Ďakujem
pripnem sa. ja zháňam darček na 40tku🙂. kto poradí??
No mne už tiež došli nápady. Môj manžel bude mať v januári 33 rokov a tiež som už nevedela čo mu kúpiť a čím ho zároveň potešiť aby to nebola iba zbytočná blbosť, oblečenie alebo kozmetika. Potom som si spomenula, že už pár rokov mi hovorí o Serrano šunke ktorá je na takom drevenom stojane, predávajú to aj v Tesco, Kaufland a je to také darčekové balenie. Stojí to cca 40-50 eur a má to 4kg. Takže to som sa rozhodla mu kúpiť 🙂 Možno tým niekoho inšpirujem 🙂
Napr, ako milovníčka hrier, PS5 by ma potešilo , ku tomu forza horizont a darček na 30 ako vyšitý.
@annamalaga tak na narodeniny ide dostať Gold pass..
@annamalaga a ovládač asi
Ahoj, ja som muzovi na 30ku adoptovala leoparda oblacikoveho 😁🤷🏻♀️🙏🏻
sa dohodnite ze si nebudete nic nedavat ak uz je pre vas tazsie a tazsie vymyslat... :D my si kupujeme po cely rok ked sa nam nieco paci... a preto nam prislo zbytocne nasilu vymyslat co na narodky kupit 🙏
@annamalaga Forza horizon je len na Xbox, nie?
Mňa to čaká budúci rok a ja som myslela na hodinky, má jeden konkrétny typ, po ktorom túži, ale sám si ich nekúpi :D inak som tiež za PS5, my mame dve aj PS4 a sú plne využité 😅 alebo nejaká konkrétna hra, ak po nejakej pokukuje. Lego je tiež super nápad, tie lego autá sú neuveriteľné, každý chlap by sa podľa mňa potešil. Pripadne nejaká letenka/poukaz na výlet?
pokiaľ je to človek, ktorý stále sedí na zadku, tak by som mu kúpila výlet alebo wellness pobyt.. nech zodvihne zadok a ide sa trošku vyvetrať, socializovať... rozhodne by som nepodporovala sedenie doma napríklad novými hrami a pod... my si s mužom vždy vždy vždy kupujeme len zážitky, výlety, masáže, večere, divadlo... žiadne hmotné veci u nás nehrozia, pokiaľ to naozaj nie je niečo, čo urgentne potrebujeme
@cyberk ale dalo to zlý nápis. Ja som sa pýtala na vianoce
@ladymaccbeth Presne nad týmto aj ja rozmýšľam už nejaký čas 🙂
@dencagee Jaj bože isto, teraz som to kupovala bratrancovi, tak iné hry, keď ho to baví.
jaaaj... no tak lepsie :D my si ani na vianoce nedavame darceky :D :D a ked uz tak nejake spolocne pre oboch (wellness a tak..)
viem ze caro to strati, ale skus pozistovat od jeho friends ci nieco nespominal (ak hra tie hry s niekym) co by si chcel kupit najblizsie - aku hru :D prip. priamo sa jeho spytat :D
@cyberk tak on to hráva doma, sám keďže mame 2 a 1 ročné deti... A momentálne nemá žiadnu konkrétnu. To by už bola kúpená. To je jeden z problémov :D
lego nejake nechces vyskusat? su rozne premakane auta, kde ho vies po poskladani ovladat cez aplikaciu v mobile.