Ahojte priateľov kamarat si kúpil novy byt a sme pozvaní na kolaudáciu, priatelku nemá žije sam, otázka znie co malé priniesť na prvú návštevu do čisto mužského bytu? Vždy sme nosili nejakú kvalitnejšiu sviečku, ozdobný vešiak na kľúče alebo my sme dostali nejaké pekné sochy a lucerničku ale to je cele take ženské, mna napadol iba pekny stojan va vino ale to udajne uz ma
dáke poháre napr. na víno
Dobre vino alebo rum, zalezi co pije a tiez napriklad take tie vonne vosky alebo nieco take. Vela muzov aspon teda v mojom okoli maju radi, ked dom vonia 😉
@kik3677 Sadu kuchynskych utierok? Ak poznate jeho styl - napr elegantne cierne. Alebo kvalitny noz, pohare na vino...
Pripadne bylinky v kvetinaci, alebo nieco symbolicke/vtipne - drevenu varesku s maslou, malu metlicku so smetakom, spolicensku hru - vy ho poznate aka je povaha, aky ma vkus, ci to ma byt seriozne ci vtipne.
Okrem toho flasa a dezert.
Ja vždy všade na prvú návštevu v novom byte kvetinu - buď citrón alebo mandarinku. Páčia sa mi aj bylinky, ktoré spomína nafka (hlavne ak vieš, že varí) alebo spoločenská hra. A flašu toho, čo pije.
@kik3677 áno fľaša pálenky je tiež možnosť 😅 ale chcela som niečo trvalejsie