Ahojte.
Poraďte mi prosím, čo by ste kúpili vy mladomanželom ? Objednávať už nič nestíham, my sme total zabudli, že cez víkend majú svadbu (iba na matrike) potom neskôr aj normálna bude. Ale v nedeľu ideme na návštevu a ja absolútne ani lem neviem, čo také kúpiť. Sú to mladý ľudia, prerábajú si dom a za mesiac - dva sa im narodí bábo.
Presne,nekupovala by som,možno peniaze sk sú blízki len zase sk idete potom na svadbu normálnu,aby ste nedávali dvakrát🤷♀️Pripadne teraz kyticu s flasu keď majú sobáš v sobotu a vy idete v nedeľu na navstevu len
peniaze alebo darčekovú poukážku
Kufor na spoločnú cestu životom. A do kufra dáš, čo chceš. Môžeš zaplniť bankovkami, uterákmi s ich menami, knihou vtipov o manželstve, kadečím ...ako ich poznáš.
Peniaze máme v pláne dať, ale príde mi to také ,,suché" dať iba obálku
Nedaj obálku, ja som robila na svadbu mladým ich prvý milion. Pekne v rámčeku, nevesta bola nadšená ... https://www.sashe.sk/kvetka007/detail/svadobny-... ... niečo podobné som spravila. A penazí naskladáš koľko len chceš, nuly majú všetky bankovky :D okrem 5 eurovej :D
@zalka presne takéto som našla na drevoded-e a strašne sa mi to páči, ale nestíha mi to prísť a ja som neni na takéto kreatívna a ani sa mi nechce 😀
Ja som v pepcu kúpila rámček, v tedy štipce , šnúrku som mala doma, a na tlačiarni som si vytlačila blahoželanie a obrázok ... zabalila do celofánu a bolo ...
urobené za hodinku doma, a to nie som vôbec šikovná na takéto veci ..
Kup im k obálke šampanské a masazny olej
Prerábajú dom, sú mladí, čakajú miminko....kúpila by som dobrý kávovar alebo sadu kvalitných hrncov, možno robotický vysávač, ...niečo čo mladej rodinke pomôže..treba zistiť čo im chýba...
Peniaze. Žiadne lapače prachu. Šampanské, sladké/slané. Zene by som kuchársku knihu na zapisovanie receptov a chlapovi dajaku sadu náradia/alebo zásteru. Skôr tak zo zartu. Pre dieťa nič, to ešte len príde.
Peniaze su naj... Mozno max flasa, vareska zo srandy ako vyssie sa spominalo. Ak si vyslovene cosi nepriali, nerob si starosti. Uz spolu ziju, domácnosť určite maju ako tak zalozenu a do noveho si kupia podla vkusu a potreby. Bohvie kolko maju uz hrncov, priborov, salok, elektrické spotrebiče su podla mna citliva záležitost 🙈 a tiez nevies kolko ich maju a ci ešte ktosi nekúpi...
No do domácnosti nič, to žijú aj s maminou takže hrncov a pod majú dosť. Elektronika tiež nič, to majú skoro všetko nové (ona robí v elektre + zľava).. Takže ostane obálka a ešte voľačo pogooglim teda 🙂
Peniaze 💰💰💰