Ahojte, v pondelok mame s manželom výročie. Co praktikujete alebo aké darčeky mate vy?
Ja si s manželom nedávam hodnotné darčeky. Ale chcela by som teraz ho nejak prekvapiť a neviem ako. Spoločná romantická večera alebo niečo takéto.. Máme deti takže sami ísť niekam na víkend nemôžeme. A taktiež manžel bude v práci do cca 6 večer. Čiže také niečo aby to bolo v ten deň a aby sme si to užili obaja. Nejaké typy?
Spolocna romanticka vecera. A prechadzka. Odporucam. Mate oblubenu pizzerku/restiku? Alebo skusit nejake nove miesto? Z ktorej casti Slovenska si? Zaujimaju vas motyle? Vystavy?… vselico sa da vymysliet.
Vybav si strazenie detí aspon 3 hodinky.
@danyelia presne, tie darčeky mi prídu zbytočnosť.. Co nám treba si kúpime kedykoľvek.
@opica_skorica skúsim niečo také, aj keď restiky v okolí mame zbehnute už skoro všetky, keďže ich moc nieje na výber 😅🥲
Keď sme si spomenuli,tak sme šli na obed😂
Ja môjmu zvyknem pripraviť hovädzí steak a dezert, on mi kúpi kyticu a bonbonieru, dáme si vínko. Alebo ideme do lepšej restiky.
Priprav manželovi brušné tance, dáš si niečo sexi na seba a budeš tancovať a vrtiet ritkou.
Taký dobrý orál nikdy nie je zlý a odbavit sa môže kde chce,tooo bude prekvapko
@markusrasford
@minenkak 🤣 my vymyslame kadejake prekvapenia a ono je to tak jednoduche ako prekvapit a potesit muza 🤣
@minenkak toto môj muž hovorí o mne. Ze mne k životu netreba nič len sa dobre najesť a zasexovať si 😂 čiže on vie ze tým viac poteší mňa ako ja jeho 😅
No a budete obaja potešení
Ahoj, asi Ti veľmi nepomôžem, no pýtala si sa, čo na výročie praktizujeme my...Popravde, vôbec nijako ho neslávime, ani darčeky, ani prekvapká, príde mi to také zbytočné a nasilu, oslavovať že sme stále spolu...Romantická večera by bola ok, ak teda nemyslíš večeru doma s deťmi 😁 Ale ísť do nejakej dobrej reštiky na vaše obľúbené jedlo by bolo super. Muž príde večer hladný z práce, no ideál -pokecáte, oddýchnete, budete spolu...Hmotný darček by som dala len vtedy, ak by som vedela, že práve toto muž teraz potrebuje (došiel mu parfém...), žiadne zbytočnosti len preto, že sa to patrí...