Zdravím žienky, čo by ste mi poradili kúpiť manželovi na 27narodeniny ? Ja už neviem čo mu mam kúpiť 😅 poraďte.. keďže všetko v podstate ma ...
Tak neviem, my ho nepoznáme a nič bližšie si o ňom nenapísala, takže radiť ti môžeme od Orbitky až po maserati ....
Ja vždy staviam na zážitok. Či už adrenalínový alebo relaxačný to je už na tebe, čo preferuje skôr 😊
Ale to my ti ako poradíme ? Nevieme čo ho baví , zaujíma čo potrebuje . Ja vždy počúvam partnera keď spomenie že by chcel kúpiť to to a to alebo mal by chuť niekedy ísť tam a tam a ak si to do narodenín nekúpi tak mu to kúpim . Vždy je prekvapený keď uvidí niečo čo veľmi chcel pred aj x mesiacmi a sám na to aj zabudol a vždy si váži že ho počúvam a splním mu to . Či sú to zážitky , pobyty alebo drahé darčeky ..
Nejaku zazitkovu zalezitost typu: riadit kamion (tahac), nejaky sportiak/Teslu/Mustang/Lambo/Ferrari... Su na to weby, kde taketo zazitkove zalezitosti poskytuju (asi aj na vsakovakych zlavovych portaloch to bude). Ak sa nebojis, tak let lietadlom/vrtulnikom...
To ze moj muz si bezne kupi hoc co hned co potrebuje takze kupujem co zhana alebo pocuvam co by chcel 😁😁ak náhodou nekupi si do sviatku daneho(narodky meniny vianoce) tak kupim ;) ale za tie roky uz neriešime staci nam malickost ;) mne kvety jemu hoc co