Ahojte manžel mi ide mat v auguste 30 rokov dajte dake návrhy co mu kúpiť... Nemam ani šajnu.... Skúste poradiť
@miska7754 ak má nejaký koníček tak niečo z toho, ak má rád adrenalín, tak nejaký zážitok, a nemá nič, tak napr manbox ( neviem či je to úplne presný nazov alebo manboxeo?!) Tak tam je rôzne na výber.. alebo lístky do divadla (aj keď teraz začína letná prestávka, asi to už nebude možné) prípadne lístky na festival, alebo vstup do wellness..to mi napadlo prvé čo by som riešila ja
@miska7754 ja som kupovala zazitkove darceky na strankach na to urcenych, maju roznorode vouchre 🙂
zážitok je super..ale moj by na to nešiel 🙂 ja som mu kúpila také prémiové špeci pivá... každé iné zo zahraničia a pod.. a sama som mu upiekla tortu čo sa robia z tých plátov.. v tvare čísla 30
Ja som mojmu dala minuly rok vylet 🙂 bud nejaky wellnes alebo vylet na par dni kde pojdete vy dvaja, prip. cela rodina ak mate dieta/ detii 🙂
Ja som môjmu teraz kúpila zájazd na futbal do Manchestru. Moooožno ma zoberie so sebou 😂😂
bud tandemovy zoskok ak ma rad adrenalin, jazdu na realnej formuli alebo inom aute - ak tieto moznosti mate blizko bydliska. Prip. kedze su to okruhliny mozno by si vedela najst nejaku debnicku plnu veci, ktore oceni (manboxeo)- ak chystate aj rodinnu oslavu tak nech sa tam pochlapi a ukaze sa ako rychlo ju vie vypacit 🙂. Prip. ak nemate deti alebo mate dat kam deti tak nejaky spolocny zazitok-masaz pre dvoch vratane wellness ?