Darček pre manžela na 1. výročie svadby

21. aug 2024

Dobrý deň. Sme spolu už 9 rokov. No svadba prišla len pred rokom. Kúpila som obľúbenú bonbonieru, idem spraviť večeru. Ale rozmýšľala som ešte nad drobnostou, ktorá bude jemne pripomínať toto naše rozhodnutie. Ale tápem a neviem co kúpiť. Tie ktoré s manželmi oslavujete tieto udalosti co si dávate?

crazy_cat_lady
21. aug 2024

tak zavisi od toho, co ma tvoj manzel rad. ci to je nejaky parfem/hodinky/welness/vylet, my si zvykneme davat prakticke veci 🙂

aliii3
21. aug 2024

@crazy_cat_lady My tiež tak. Z nejakých veľkých darov a prekvapení sme už dávno vyrástli. Nehovorím, že nejaká maličkosť nepoteší, ale nepotrpíme si 🙂

malaopicka
21. aug 2024

Dávala som robiť fotoknihu našich spoločných momentov až do svadby. To bola posledná fotka. Záleží aj od ceny, kniha ma vyšla cca 100€ a treba to poriešiť dopredu, aspoň týždeň myslím to trvalo.

fliacik
21. aug 2024

Venujem sa gravírovaniu. Baby si často objednávajú súpravy dvoch lyžičiek s menami a dátumom svadby. Alebo som už gravírovala aj retiazky s príveskami z chirurgickej ocele, kde bol dátum a meno polovičky. Možno Ťa to inšpiruje.

vyrovnanaosoba
21. aug 2024

My si dávame každý rok welnes na miesto, kde sme chodili keď sme sa spoznávali 😀 už 11r počas roka tam nechodíme. To si nechávame na tento deň 😎

milanemila
21. aug 2024

My si davame nejaky zazitok, vylet, spolocne straveny cas jednoducho. Na vyrocie si nedavame ziadne hmotne dary, nato je kopec inych prilezitosti 🙂

biba_18
21. aug 2024

@fliacik tí muži musia byť z takych darčekov celí hin 😂😂

vyrovnanaosoba
21. aug 2024

@biba_18 môj manžel dostal na deň otcov prívesok na kľúče s fotkami deti a datumami narodenia. Gravírované, strieborné. Aj svokra dostala na vianoce a tešia sa z toho.

1mina
21. aug 2024

My na výročie (nie vždy presne ten deň ale kedy zoženieme stráženie) si ideme sami sadnúť hocikam na večeru 😂 hlavne chvíľu v kľude 😃

biba_18
21. aug 2024

@vyrovnanaosoba netvrdím že ten tvoj konkrétne sa nemôže tešiť. čo ale poznám mužov tak nie je to nič po čom by im srdce pišťalo…

vyrovnanaosoba
21. aug 2024

@biba_18 tak zase nekupujem to každý rok. Veru, stačí jeden. Môj bývalý by povedal, že radšej chce svätý pokoj a nie gýčoviny 😂

lubossi
21. aug 2024

hmotne dary su naprd. Muz co chce, to si kupi. Dobra vecera a masaz pri telke postaci