Ahojte kočky
manžel bude mať o mesiac 30 a ja netuším, čo mu kúpiť k 30, keďže sú to okrúhle narodeniny. Chcela by som niečo výnimočné, no netuším, vôbec, že čo.
Poradte
Dakujem 🙂
Ma, aktivne sa venuje posilnovaniu uz roky. Ale to je take normalne, zase na zoskok by som ho nepustila asi, to by som sa bala :/
Nenápadne nahoď tému po čom už dlho túži, alebo čo by chcel zažiť. Tak môj manžel keď mal narodky 30 tak som sa pre istotu priamo opýtala čo by ho potešilo - ja som aj vedela a sama som to kúpiť nemohla. Chcel ďalekohľa - tak sme boli spolu kúpiť. A je stále šťastný a vie že ho má od mňa. Ak chceš niečo hodnotnejšie, tak je podľa mňa lepšie sa spýtať aby si sa vyhla sklamaniu jeho a aj tvojho. Aby bol spokojný 🙂
Manzel mal pred mesiacom tridsat, priamo som sa ho spytala co by chcel, tak navrhol nejaky kvalitny konak. Okrem toho sme sa ale s jeho kolegami dohodli na darceku - poskladali sme sa na jazdu na porsche na automobilovom zavodnom okruhu Slovakiaring, je to hodnotny zazitok, ktory ho potesil. A este som mu zorganizovala tajnu oslavu s jeho naj kamaratmi
ja som kupila mangelovi listky na koncert, -- KABAT, samozrejme dve - jeden jemu jeden mne :D a mal obrovsku tortu na ktoru sme sa mu poskladali... kto xcel 🙂 kup mu nieco z coho bude mat zazitok, alebo nieco na pamiatku co bude vediet ze dostal na 30tku ked sa nato pozrie 🙂
môj sa raz strašne vytešoval u mojich starých rodičov z takej fľaše na alkohol sklenenej, so štuplíkom, resp. z karafy, tak odo mňa dostane na tridsiatku niečo také 🙂
ja sa priateľa vždy spýtam, okrúhle neokrúhle. vždy sa viac poteší, keď mu dám čo si želá 🙂 väčšinou sú to knihy 😀 kebyže mu mám sama vybrať napr. tú knihu, tak asi by som moc nepochodila...nie žeby som nevedela čo sa mu páči, viem presne...lenže on toho už toľko prečítal a zoznam prečítaných kníh v hlavne nenosím 😀 žiadne prekvapko, ale radosť obrovská 😀 avšak ak by si ho naozaj chcela prekvapiť, tak popremýšľaj napr.: nad nejakým posilňovacím strojom.. možno by sa mu páčilo mať možnosť zacvičiť si aj doma 🙂 ale na to treba priestor... inak zoskok padákom neodporúčam.. poznám dosť paragánov (opilcov)...dokonca až 1 zodpovedného 😀 prezývka "parako*ot" nevznikla pre nič za nič (česť výnimkám)... neviem, či sa tam dá hovoriť o bezpečnosti, čo sa týka ľudského faktoru... (som od fachu, viem čo vravím...zažila som si s nimi svoje)
@drobcek26l toto je dobre 🙂))
Dakujem kocky za rady, no stale premyslam ze co...Ako jeden darcek bude mat, co aj chce uz polroka, strasne tuzi po Raybanoch, ale mne to nepride taky darcek, na ktory bude mat pamiatku. Minule na mna vyrukoval s tym, ze co keby som mu na tie okuliare dala jemnucko vyryt nieco, ale mam pocit ze to sa neda....:/ preto premyslam, lebo som pochopila, zeby chcel take nieco osobne
ja som mojmu davala zoskok padakom aj s videom a fotodokumentaciou a zazitok do dnes 🙂
Ja som môjmu na 30tku kúpila zlatú retiazku na ruku...mať viac peňazí, tak by som mu krásne kvalitne hodinky. Hádam na nejakú 35tku sa mi na ne podarí nasetrit.
Potešil sa veľmi...
Aj keď záleží od konkrétneho muža, k čomu ma vzťah, či to bude nosiť, či mu to práca dovolí a pod...
no ja viem ze je to asi hlupost ale moj manzel nosieval vzdy zlatu retiazku ale taku tenucku a mali sme doma este nejake zlomkove zlato a male prstienky a moju dotrhanu retiazku no a tak som mu zobrala retiazku a vsetko to zlato a samozrejme este aj doplatila a dostal novu ovela krajsiu a hrubsiu retiazku na krk......velmi sa tesil lebo predsa na takom velkom chlapovi uz taka tenucka retiazka ani nebola vidiet😉
tu si urcite vyberiete
jazda na posrche, ferari, let, zoskok, alebo nejaky welness,, splav.
https://www.zlavomat.sk/trnava/zabava-a-volny-c...
karty na nejaký koncert, wellnes, hodinky, jazda balónom inak paradaaaaa zažitok... ty musíš v provom rade vedieť čomu by sa potešil 😉
a torta nech je slanááááá , to nastoprecent 🙂
môj názor chlapi radšej salamku ako čokoladu 🙂
nieco vynimocne na tridsiatku?
ja tomu mojmu porodim dvoch synov 🙂 termin mam presne na jeho okruhlu tridisiatku
@tinka1601 ja som sa na jedny jeho okruhle narodky nechala nafotit profesionalnym fotografom a urobila som mu taky fotomodelkovsky book 🙂 bol nadseny 😉
@1katkas to uz asi zakladatelka temy nestiha 😉
@alexanotbad tehotensky test by stihla dat 🙂
@alexanotbad hups teraz pozeram, ze aj ona caka babatko
@1katkas to ano, ale jej manzel ma tie narodky o mesiac a ona termin v juni. a to by si jej nepriala, aby rodila tak skoro
@alexanotbad nechapem preco by som jej to mala priat ako si na to prisla.. ona mu darcek nosi v brusku a nikde nespominam, ze ma presne o mesiac porodit
Dakujem kocky, vsetky napady su super, rozmyslam nad tym nejakym adrenalinovym, ale to keby chcel, tak asi by ho absolvoval az v lete. A teraz asi stavim na klasiku, posnazim sa upiect tortu fajnu a tie Rayban-y. Pripadne nejaky stylovy privesok.
Zoskok padakom ;) Nema nejake hobby?