Poraďte mi prosím Vás, čo mám kúpiť manželovi na narodky??? (parfém, oblečenie už nechcem ) Ďakujem 🙂
ďakujem 🙂
poukaz na plaváreň, masáže
Sadu náradia.
je to tvoj manžel, mala by si vedieť čo chce :P
@niut001 podľa toho čo rád robí 🙂 ja môjmu kúpim asi grilovacie náradie alebo steakovy pribor 😉
Moj chce ist na pivny festival 🙂, tak pojde 😉
štýlovú tašku cez plece, obal na mobil s iniciálkami, kvalitné stereoslúchadlá, holiaci strojček..každý má iný vkus...záleží čo ho zaujíma
hodinky... treba sa ho spýtat..nenapadne 🙂
ďakujem pekne 🙂 sú veľmi dobré nápady 🙂
Masovu kyticu, lebo mi chlapi mame radi maso, a taka klobasa,slaninka,salana,udene maso, cibula a ine dobroty ked to das dokopy, prekvapi a potesi. Alebo mu zaplat paintball s kamosmi (plat len jeho), alebo si snim pozri futbal - cely zapas. Niekedy netreba hmotne veci a mozno ani nie drahe.
ja som kupila stojan na pneumatiky 😀 z lidla a veru potesili aj ma pochvalil ze konecne dostal nieco prakticke 😀
Sexi prádielko na teba preňho.
Poukazku na nakup v Hornbachu, alebo Panta Rhei
Toto je dobra tema, clovek by si ju mal ulozit a postupne to brat odhora dolu 🙂
Ja sa vzdy mojho muza opytam co si praje. Ked povie ze nic, tak ho pozvem na veceru ktoru ako spravny gentleman vzdy zaplati🙂) ale nema sa pri mne zle doprajem mu pocas roka staci ze pipne ze potrebuje nove tricko, mikinu, ponozky, srobovak ani nemusi dopovedat uz to ma na druhy den na stole.u nas je to tak prakticke darceky.
Vaoo, veľmi dobre vyzerá 🙂
ja som si toho svojho mužíčka posadila za net so slovami zlato, tu si vyber - http://www.ibo.sk/ a bolo :D tá detská radosť v očkách, ked pozeral na tie lovecke veci bola príšerne mila .. :D ja spokojná, on spokojný a vybavene ;)
jasom svojemu kupila navigaciu do auta s detmi 😀 😉 😵
@niut001 jednoducho nic - zober ho na vylet, uvar dobru veceru, chodte do kina a co ho urcite potesi - kvalitny vecerny sex.
... alebo mu kup darcek napriklad - skola smyku na aute, nieco take kreativne.