Poraďte mi prosím vás darček ma Vianoce pre manžela ja naozaj už neviem 😂 nič nechce, nič nepotrebuje, nič mu nechýba … voňaviek ma milión, hodinky nenosí, náramky nenosí takže tieto veci písať nemusíte. Do auta žiadne “doplnky” nechce…poznáme sa roky, ale keď príde nejaký sviatok tak akoby som ho vôbec nepoznala a neviem co mu darovať 😂 prosím pomôžte mi ženy ak niektorá máte taktiež manžela, ktorý nič nechce 😭😃
Daruj mu seba, to určite nebude čakať 😎
Mala som partnera takého a ja sama som taká...takže dostal NIČ a ja tiež 🤣 a takto nám to vyhovovalo...
@maranco to už som mu dala
Niekde predávali takú flasticku a bol tam nápis NIČ. To by si mu mohla dať z recesie. Alebo klasika ponožky a papuče. 😂
Nejake konicky? Inak napr. pobyt na 2 noci na nejakom prijemnom mieste pre 2 osoby (kludne vseobecny poukaz; mozno ta vezme 🙃), kde sa da zrelaxovat (termalna voda), poprechadzat po peknej lokalite (priroda, kuzelne mestecko, velke mesto...), nieco dobre si dat, kde je nejake muzeum ci udalost ohladne jeho zalub...
Poukazku na
Let balonom
Tu hmm utek z izby ( neviem ako to je po anglicky)
Poukazku na horskeho vodcu na nejaky kopec v tatrach
Noc na lomnicaku
Par dni na sliezkom dome ( tie vecere tam su gastro orgazmus)
Jazdu na formule
Poukazky na masaz
Nedávaj mu nič a je, prečo treba dávať darčeky na Vianoce
Nejake rocne predplatne ked nieco odobera? Ci uz alzaplus, netflix, nitro na discord
Pyžamo, ponožky, trenky 🤣 urobte si romantiku, masáže, spoločný pobyt, nový koníček…
ja kupujem mužovi to, čo potrebujeme do domu. minulý rok to boli panvice, teraz napr. pozerám nejaký fukár na lístie.
Oblečenie. To určite nosí. Ponožky, trenky, tričká... pokoje aj nejaké veselé.
@lucy_ms to je fakt romantika dostať panvicu pod stromček 🫣
@lucy_ms no veru ten vysavac na listie nie je zly napad. Zas dilema ci benzinovy, elektricky alebo AKU. Asi podla velkosti pozemku a mnozstva listia.
@janickacrazy náhodou moj dostal panvicu na palacinky lebo ich miluje a nevie si to vynachváliť ako najlepší darček 😂😂 využívaný dokonca každý víkend sobotu na raňajky
ja kupujem luxusny privesok na kluce od auta, je to taky sperk pre muza, kazdy den ho ma v ruke, kazdy den sa na neho pozrie, spomenie si, a viem, ze on by si nikdy privesok za 200 a viac eur nekupil..
@lucia23529 ja som si ju kúpila len tak, lebo aj ja milujem palacinky, ale pod stromček mi to príde také, že tam máš robotu, my si pod stromček vždy kupujeme niečo na zábavu a oddych
Moj muz ma rad whisky, tak dostane listky na whisky festival do Londyna, vstup do Harry Potter studii a tym teda vikend v Londyne a bez dietata 🙂 urcite ma nieco rad, pripadne spolocny zazitok, straveny cas, my si casto davame s turistikou/sportom spojene veci a zazitky.
Zazitok snad mozes dat aj opakovane a nie raz za zivot :D.
@janickacrazy ved hej, ale niekto moze byt menej romanticky typ a potesia ho skor prakticke, "vyuzitelne" veci. Nemusi to brat tak, ze "tu mas robotu", ale ze to je dobry (ciastocne aj zabavny) pomocnik.
Mojmu som na narodky kupila taku tu UV lampu s cervenym svetlom - byva casto chory a bol nadseny. Inak dostava ponozky, boxerky a z nich ma najvacsiu radost. Pripadne vikendovy pobyt, poukazka do wellness, nejake funkcne pradlo, turisticke oblecenie. Alebo sa dohodnite co chcete v domacnosti vymenit a darujte si to pod stromcek (my tento rok na vianoce menime plynovu varnu dosku za idukcnu a mame Vianoce vybavene obaja).
Veď chce Nič, tak mu to daj. Nabudúce si možno bude priať niečo iné 😃
To nestačí. Treba sa mu dávať tak 3-4 krát do týždňa 🙂
kvalitny alkohol, ak ma rad, welness pobyt, zazitok - let balonom..., ja osobne by som isla do nejakeho zazitku, alebo vikendoveho oddychu 🙂
Pobyt, masáž, wellness, lístky do kina, na koncert...
tiež hlasujem za tričko, napr. s obľúbenou skupinou, lístky do kina, na koncert, festival. A mohla si nám aspoň vek napísať, keď má 60+, tak nejaké doplnky výživy, na klby, prostatu a tak😂
@janickacrazy Môj muž je ten typ človeka, čo všetko má, nič nepotrebuje a čo chce, to si kúpi, kedy chce. Ťažko sa mu vymýšla, tak som pred rokmi začala voliť praktické veci, ktoré využije. Rád varí, spomínal asi mesiac pred vianocami, že by sa nám zišla väčšia panvica ako máme, tak som kúpila. To je ako ponožky a trenky, tiež mi to nepríde 3x romantické.
@madeincssr ja som elektrický vylúčila hneď. U nás asi aku, nepotrebujem to na moc veľkú plochu
A ,, musíte " si niečo dať? My sme sa každý rok trápili čo tomu druhému kúpiť. On sa nikdy netrafil s darčekom ja takisto. Všetko čo sme chceli sme si kúpili počas roka. Tak sme to pred pár rokmi zatrhli, sľúbili si, že to dodržíme a fakt si nič nekupime. Vieš aké to bolo a je super?! Žiadne kyslé úsmevy a zbytočnosti pod stromčekom.
Nejaký zážitok