Poraďte nejaký darček pre mamu na narodeniny , aby prišiel do týždňa .. budúci týždeň v nedeľu by sme jej išli gratulovať ☺️
Kolko ma rokov? Aky cca budget?
Čo tak ist do obchodu a kupit to maš hned 🤔
a kedze nevieme kolko ma rokov , comu sa venuje , zaluby a pod…
My sme mame kupovali kavovar, tlaciaren proste prakticke veci kedze ona ma vsetko skoro
Svokre zase specialnu lampu s ventilatorom , kvalitnu kávu , ma rada rock cize aj tymto smerom ideme ked hladame darcek
@minesasubu bude mat 53 rokov , chcem jej asi nejaký kvet , čokoládu ,fľašu vina a niečo takéto som rozmýšľala .. ale neviem
Niečo take zeby mala od nás na pamiatku
Co ju baví? Koľko má rokov? Moja ma 39 a chcela odomna veci do domácnosti a oblečenie, ma 3 plne skrine a aj tak jej je malo
@2006_1211 mama ma všetko , vravela že nechce nič , chcela by som jej take niečo ako som obrázok pridala vyššie
Myslím ze toto ju poteší ale pochybujem ze by si to každý deň čítala a nejako využívala. Nieje niečo čo by aj využila? Nespomínala nieco ze si potrebuje kúpiť?alebo ze by sa jej nieoc hodilo? Ci uľahčilo život? Alebo keď chceš niečo na pamiatku myslím ze keby sa všetci odfotit a dáte zaramovat aj s nejakým pekným vskazom tak by ju to možno potešilo
@2006_1211 práveže nie ona čo potrebuje so kúpi , povedala mi že nechce nič že mame prísť len posedieť na kávu
Moja mama tiez nikdy nechce. Ja by som jej tieto tabulky nekupovala. Podla mna je to taka zbytocna gycova vec. Ked uz ozaj neviem co, tak jej kupim nejaku retiazku,naramok. To kazdu zenu potesi.
Mama má rada takéto veci? Ak nie, tak je to úplne nevhodný darček. Za mňa gýčový lapač prachu a lapače prachu patria do koša. Kúp jej poukážku do jej obľúbeného kozmetického či masážneho salónu. Alebo si s ňou urob dámsku jazdu, že pôjdete spolu na pedikúru, masáž a obed.
Keď už fakt neviem čo,tak kozmetiku nejakú. Ale mňa by také lapače prachu a tabuľky s citátmi nepotešili.
Kvet poteší každú ženu ale ten obrázok alebo tabuľka si čo to je, to je hrozné.
Ja vacsinou chcem listok na divadelne predstavenie, alebo prirodne kremy Weleda.
Tu prisernu tabulku urcite nekupuj 😅 Ked uz, tak radsej daj vyvolat nejaku peknu foto, kde ste aj s mamou a kup nejaky pekny ramik. A poukazku do obchodneho centra.
Nedávaj jej také blbosti ako tabuľky s nápismi. Vezmi ju na koncert, do kina alebo nejaký výlet si urobte. U nej poseď na káve a daj jej kyticu.
Na co je budete davat dalsi pracholapac? Vsak ju vezmi na kozmetiku, na masaz. Alebo na vikend s vnucatami, to si zapamata a nemusi z toho prach utierat
Ja mam 53 a teda tabulka by ma nepotesila 😅 Ak vazne nevies, co, dajte jej kvety a obalku.
Podľa toho čo mamu zaujíma. Možno niečo praktické do domácnosti.