Ahojte, mám pre maminu poukážku na kozmetiku a voňavku no rada by som aj niečo malé ešte k tomu ale vôbec netuším čo, rozmýšľala som že jeden svetrik, spomínala že sa jej také páčia no bojim sa že bude zas vravieť že ma takých veľa nepotrebovala to a tak, nemate prosím nejaký nápad? Šperky nenosí, nešportuje, ma rada módu, kozmetiku, v lete pestuje, knihy občas čita. Ďakujem 😊
kozmetiku, korejskú… ale to neviem či stíhaš do vianoc…
jáááj, ťažko sa radí. Ja mám 50+ ale ja športujem dosť, takže mňa by všetko na skialp, turistiku, lezenie a bicykel potešilo. Ale mame skús knihy, tie potešia asi. Skús od Hričovského ak má teda rada záhradu alebo niečo ohľadom pestovania. A ešte aký žáner číta? Tak podľa toho. Alebo nejaký wellness, pernamentku na kozmetiku...kvalitné krémy, ˇšampón, možno nejaký kurz líčenia, starostlivosti o pleť.....
Knihy práveže hocičo, raz romantiku potom nejaký osobný rozvoj, minule od Kariku trhlinu
Knihy su fajn Sedem sestier, ak sa zapaci, na dalsi sviatok dokupis dalsiu do série...ak ma kavovar, tak nejaku fajn z praziarne. To stihne aj prist, mnohe posielajú druhy den alebo u vas kup. Mozno aj šatku/sal
Teraz je nový Dominik Dán
Difuzer?
Predplatné časopisu - Záhradkár, Slovenka..
Teraz je strašne veľa noviniek a dobrých ,ťažko sa vyberá jedna,ale dá sa.
Ak rada pestuje kúp (neviem či stíhaš) semienka napr. od permasemínka, alebo aj iné na FB sú reklamy. Alebo nejaký menší kurz pre záhradkárov. Ja mám rada napr. Radku Votavovú, alebo Lenka Eywa Večerková.
Dakujem za rady, musím ešte porozmýšľať ta kniha alebo predplatné časopisu budú asi najlepšie vzhľadom na to že ocovi prišiel najlepší nápad kúpiť jej zastrihávač na kríky, ktorý nikdy nevravela že chce 😄
Knihu