Ahojte, prišla som si po nejaký tip na darček pre maminu 70r. niečo ,čo by jej bolo možno užitočné, nápomocné na rýchlejšie zotavenie po prekonaní Covid-19. Máte nejaké tipy, niečo, čo používate vy a pomáha vám? Má zapal priedušiek, je veľmi slabá, páli, boli ju žalúdok, problém so zrakom- vadí jej svetlo a všeobecne bolesti.. najhorší je asi ten kašeľ. Ďakujem.
@cernusik neviem, koľko chceš investovať, ale brat kúpil mame po kovide kyslíkovy koncentrátor. Mala tazky zapal pľúc, skoncila v nemocnici. Zrejme jej to dost pomohlo, podľa kontrol nemá následky. Cenu neviem, bolo to pred rokom, existuje veľa typov. Vraj si si to niektorí ludia kupujú aj na omladenie.
Kvalitne vitaminy, popripade nejake liecenie alebo nieco vybavit, myslim, ze to by jej dobre urobilo, by sa jej ulavilo.
Chcem ta upozornit, mimo darceka. Ak by si mamina chcela vybavit liecenie, da sa tak spravit len do 6 mes od covidu. Aby to neprepasla. Moja mamina sa dostala k plucnemu kvoli dlhym cakackam 7 mesiacov po covide, pytala si liecenie (lezala s covidom v nemocnici) a povedal, ze nepredpise, lebo uz premeskala tych 6m :(
@cernusik Určite by som riešila postcovidovú rehabilitáciu 👌