Darček pre maminu

girlie_konik
1. aug 2016

Ahojte, nemate nejaky tip na darcek pre maminu 10 mesacnej dcerky?
Kludne aj nejaka drobnost, ale chcela by som nieco take typicky maminovske, aktualne pre toto obdobie a dalej. Super by bola nejaka vychytavka, nieco co sa vam osvedcilo a pouzivali ste. Ja mam uz 2,5r syna a nejak si na nic take nespominam.
Mamina kocikuje, malej chuti papat, rada ju pekne oblieka, hraciek ma dost. Ma auto, rada si s nou aj urobi nejaky program.

Ak by vam nieco napadlo, budem vam vdacna.

Dakujem 🙂

moni244
1. aug 2016

@girlie_konik ja osobne by som nič nekupovala ako mamičke, ale ako žene, nič ma tam nevedelo nahnevať ako to, že všetci na mňa pozerali už len ako na matku, ako keby som už iné nebola, len matka

sissy27
1. aug 2016

@girlie_konik úplný súhlas s @moni244 - budem znieť ako nevďačnica roka, ale mne vadili darčeky, ktoré neboli tak celkom pre mňa, ale nejako súviseli s tehotenstvom / materstvom... prípadne keď sa so mnou ľudia nevedeli baviť o inom len o tehotenstve, pôrode, materstve...
neviem v akom vzťahu si s dotyčnou a koľko chceš investovať, ale ja som za nejaký šperk, ak rada číta tak poukážku do kníhkupectva alebo na nejakú masáž... prípadne ak máš niekde na blízku Pupa predajňu, tak nejakú peknú kozmetickú kazetu...

moni244
1. aug 2016

@sissy27 ja nezabudnem, keď sme išli ku kamarátke, ktorej sa narodilo bábo, pre jej muža sme niesli fľašu, pre bábo nejakú drobnosť a jej sme zobrali detské šampanské 🙂 lebo bolo jasné, že chlapi si budú pripíjať, tak nech si pripije aj ona, normálne sa od šťastia rozplakala, lebo dovtedy všetci len pre dieťa nosili a pre muža fľaše a nik na ňu nemyslel

girlie_konik
autor
1. aug 2016

@moni244
@sissy27
Take darceky ako pre zenu uz pre nu davno mam 😉
Je to moja sestra, takze v tomto smere si ju poznam.
Ona mi ale stale frfle, ked nieco kupim jej malej, tak som jej chcela aspon takto kupit nieco suvisiace s materstvom.

moni244
1. aug 2016

@girlie_konik jaj tak, držiak na pohár na kočík? aj s nejakým termohrnčekom?

girlie_konik
autor
1. aug 2016

@moni244 drziak urcite ma, ten termohrncek ale kuknem 🙂

moni244
1. aug 2016

@girlie_konik pekné, aj s detským motívom, na štýl plechoviek majú v obchode Orion v Boroch

girlie_konik
autor
1. aug 2016

@moni244 dik, to mam po ruke 🙂

Rozmyslajte este babyyyy 😀

moni244
1. aug 2016

@girlie_konik alebo ma ešte napadlo, v pepcu majú pekné šperkovnice, ja ju odtiaľ mám a používam ju na gumičky a sponky pre dcéru 🙂 čiže aj to by si mohla a dnu kúpiť nejaké pekné sponky pre malú, že keď bude čas, môže odtiaľ použiť

karamellka1
1. aug 2016

alebo zladit maminku s dcerkou, napr. tie latkove celenky jednu pre mamku a druhu malej

pribinak
1. aug 2016

kup jej kurz v materskom centre, kde bude napr chodit cvicit s malou na lopty, alebo jej kup spolocne fotenie mama a dcera, alebo nejaky kurz v nejakom centre, napr. spolocne tanecky deticiek s mamickami

vyuzije to dieta a vyuzije to aj tvoja sestra a budu mat spolocny zazitok

mihula
1. aug 2016

@girlie_konik a hlavne sa z toho nepokakat.Co tak noveho chlapa kupit,toho nespomínaš

mima4
1. aug 2016

@girlie_konik kup jej listky do divadla s manzelom, teda ona a jej manzel nech tam idu 😉 a nejaky kvalitny ruz na pery...

girlie_konik
autor
1. aug 2016

@mima4 Toto ja jej stale ponukam, ze jej malu povarujeme a oni nech niekam idu.. ale to ani za svet! 😒

mima4
1. aug 2016

@girlie_konik no ja to do buducnosti zoberiem vsetkymi desiatimi... 🙂

l3yla
1. aug 2016

Kvalitna kozmetika? Nejaky koncert? 😕 😅

girlie_konik
autor
1. aug 2016

@mima4 😀 😀

mima4
1. aug 2016

@girlie_konik alebo jej darujte poukazku do fitka, na oblubeny sport 🙂

huahua
1. aug 2016

@girlie_konik a nejaké také tie rodinné tričká pre mamu aj dcérku (kľudne aj pre tatíka).

standusina
1. aug 2016

@girlie_konik ked ju rada moderne oblieka, tak by som nejake oblecko kupila alebo nejaky pouzkaz na nakup oblecenia

kp7333
3. aug 2016

Knihu. Napr. Som mama od Kristiny Farkasovej. Zabavne citanie pre mamy na odlahcenie. Alebo nejaku serioznu literaturu o vychove. To sa vzdy zide. Alebo malu pollitrovu termosku - moze nosit so sebou na kocikovanie, neskor na detske ihriska. V dm-ke maju pekne. Alebo nejaku prakticku tasku na vsetky caky-paky, co mamicky musia vlacit so sebou,ked idu s detmi von.