Prosim poradte mi. Zvykli sme si davat drobnost na vianoce. Sedime v jednej kancelarii, velmi sme si sadli. Tento rok mi vela pomohla, aj psychicky a aj ked som sa stahovala. Vzdy odmietla akukolvek bonbonieru, za podakovanie. Preto som myslela ze by som chcela nieco vynimocnejsie. Len neviem co 😁
niečo spotrebné - pečený čaj na nete predavajú pekné sady , sada medov , sada kávy , sladkosti , orechy , sušene ovocie…zaleži čo má rada veď keď sedite v kancli tak vieš nejake jej zvyky a tak
Ja by som zostala pri tej maličkosti ako máte vo zvyku a poďakovala jej slovne, povedz jej úprimne ako si to vážiš 😊 na darčeky asi moc nebude, keď ani bonboniéru prijať nechcela… ja som taká istá, z darčeku by som si neodvodila čo chceš povedať a skôr by som sa cítila blbo, že som ja dala iba drobnosť a ty niečo extra 😅
Nedavala by som ziadne drahsie veci. Davate si malickost, nic od teba vziat nechcela. Takze jej daj nieco male nejaku masku, krem na ruky, prip. ak ma vztah k tomu tak sviecku/dizufer, slovne podakuj za pomoc a podporu.
Dakujem vsetkym za napady. Vela cita tak mozno vyuzijem poukazku do knihkupectva, ale este si premyslim a naozaj mozno zostanem pri drobnosti, mate pravdu mozno by sa skor citila blbo. Med a peceny caj by bola skvela volba.
@adaluc338 No...poviem o sebe 😆. Mna by si potesila pokazkou wellness pre dvoch - vstup. Nech to ma cca polroka platnost, aby to mohla s partnerom / manzelom vyuzit. Ak je sama, tak nejaku kvalitnu kozmetiku asi telovu. Napriklad Aqua mineral. Nadherne vonia a obsahuje vytazky z mrtveho mora. Balzam na dusu. Myslim, ze toto by fakt potesilo 🤩
Darcekovou poukazkou na nakup (v nejakej normalnej hodnote) nic nepokazis, kupi si co chce, co sa jej najviac hodi. Ci uz drogeria, alebo oblecenie...