Darček pre kolegyňu

adaluc338
30. nov 2024

Prosim poradte mi. Zvykli sme si davat drobnost na vianoce. Sedime v jednej kancelarii, velmi sme si sadli. Tento rok mi vela pomohla, aj psychicky a aj ked som sa stahovala. Vzdy odmietla akukolvek bonbonieru, za podakovanie. Preto som myslela ze by som chcela nieco vynimocnejsie. Len neviem co 😁

colsami
30. nov 2024

Darcekovou poukazkou na nakup (v nejakej normalnej hodnote) nic nepokazis, kupi si co chce, co sa jej najviac hodi. Ci uz drogeria, alebo oblecenie...

jaja1979
30. nov 2024

@adaluc338 mne by sa páčilo darčekové balenie medu, to sa hodí aj k štedrej večeri, aj v kancelárii do čaju 😉

minesasubu
30. nov 2024

niečo spotrebné - pečený čaj na nete predavajú pekné sady , sada medov , sada kávy , sladkosti , orechy , sušene ovocie…zaleži čo má rada veď keď sedite v kancli tak vieš nejake jej zvyky a tak

lindous
30. nov 2024

Ja by som zostala pri tej maličkosti ako máte vo zvyku a poďakovala jej slovne, povedz jej úprimne ako si to vážiš 😊 na darčeky asi moc nebude, keď ani bonboniéru prijať nechcela… ja som taká istá, z darčeku by som si neodvodila čo chceš povedať a skôr by som sa cítila blbo, že som ja dala iba drobnosť a ty niečo extra 😅

muchotrafka298
30. nov 2024

Nedavala by som ziadne drahsie veci. Davate si malickost, nic od teba vziat nechcela. Takze jej daj nieco male nejaku masku, krem na ruky, prip. ak ma vztah k tomu tak sviecku/dizufer, slovne podakuj za pomoc a podporu.

adaluc338
autor
1. dec 2024

@lindous no jak keby som ju počula 😀

adaluc338
autor
1. dec 2024

Dakujem vsetkym za napady. Vela cita tak mozno vyuzijem poukazku do knihkupectva, ale este si premyslim a naozaj mozno zostanem pri drobnosti, mate pravdu mozno by sa skor citila blbo. Med a peceny caj by bola skvela volba.

andymady
3. dec 2024

@adaluc338 No...poviem o sebe 😆. Mna by si potesila pokazkou wellness pre dvoch - vstup. Nech to ma cca polroka platnost, aby to mohla s partnerom / manzelom vyuzit. Ak je sama, tak nejaku kvalitnu kozmetiku asi telovu. Napriklad Aqua mineral. Nadherne vonia a obsahuje vytazky z mrtveho mora. Balzam na dusu. Myslim, ze toto by fakt potesilo 🤩