Ahojte, odchádzam na MD a v pondelok sa posledny krat uvidim s kolegyňami, s ktorymi mame veľmi dobre vzťahy a som presvedčená, že na rozlúčku niečo dostanem. Pracovali sme viacmenej online a osobne sa nevidíme často, skoro vsetky cestujeme pomerne dlho do kancelárie, takže neplánujem tahat nejaké občerstvenie. Poraďte mi niečo na rozllucku odo mňa pre ne? Ďakujem
@monsterablue nebudú tam, plánujú výpovede.
SI presvedcena, ze nieco dostanes? Nemusis od nich dostat nic. U nas sa napriklad pri odchode nedava nic, ani sa neskladame. Nas je ale viac.
V dnesnej dobe vies objednat obcerstvenie aj s dovozom, ci uz chlebicky, mini bagety, kolace, cokolvek.
ešte som nepočula, že žena ktoá odchádza na MD rozdávala darčeky, to skôr opačne - kolegyne dávajú darček nastávajúcej mamičke, alebo až po narodení dieťaťa tomu dieťatku niečo donesú pri dohodnutej návšteve.
mamička akurát ponúkne malé občerstvene na rozlúčkovom posedení, ktoré sa v dnešnej dobe dá ľahko objednať aj s donáškou. chlebíčky, plnené croisanty, pagáče aj koláčiky. zmes fornetov.
Nám kolegyňa doniesla tortu, dali sme si k nej kávu a mali z toho také mini-posedeníčko. Mne sa rátalo hlavne to, že sme posedeli, pokecali, zasmiali sa. Ak objednáš chlebíčky/koláčiky, nič tým nepokazíš. Ak máte fakt dobrý vzťah, tak ich pozvi po práci na kávu
Pozvi ich poobede na kávu a zákusok, alebo na obed objednaj pizzu a dáte si spolu posledný obed pred tvojou MD.
Pozvi ich na obed, alebo neskôr na ,,fajront " na kávu a zákusok.
vezmi aspon bonbonieru a nejake krekry, ak nechces tahat zakusky. darceky/drobnosti su zbytocne lapace prachu. ja som dostala od kolegov kyticu, ked som odchadzala na matersku.
Ďakujem za názory, už som niečo vymyslela🙂
Ja som si objednala do práce občerstvenie, misy, chlebíky, zákusky. Skôr ma prekvapili oni, ešte aj teraz som dojatá, a už sú to roky ☺️
Čo
Objednaj občerstvenie blízko práce.