Darček pre kamarátku po pôrode

ladybug138
16. dec 2021

Ahojte. Co darovat kamoske po porode? Este je v porodnici, chcem jej to dat domov, aby si to tam potom nasla 🙂. Pre babatko mam bavlnene plienky, deku a ponozky. Neviem co pre nu.

nafka0483
16. dec 2021

@ladybug138 Do chladnicky navarene jedlo a hroznovu stavu Matysak ;) to som ocenila ja.

nataly_bencova
16. dec 2021

@ladybug138 ja si tiez myslim ze to navarene jedlo abo akakolvek pomoc bola top darcek i pre mna 😊

zuzuliennka1
16. dec 2021

tiez hlasujem za jedlo 🙂 to oceni momentalne najviac

bazalka1
16. dec 2021

Ano navarene jedlo 🙂 Mna by velmi potesil dajaky Vyvar 🙂 a zanim akesi Palacinky s dzemom alebo tvarohom :p

bikarbona
16. dec 2021

Jj, jedlo. A tie hroznove stavy 😁

evkamotka
16. dec 2021

Kojaci caj a nejake maskrty

zuzanka.zuzu
16. dec 2021

úplne sa pridávam k jedlu a Matyšákom 🙂 a chválim za výber darčekov pre bábo - konečne nie pampersky 😀 ale bavlnené plienky na grcky 👍

majlo1234
16. dec 2021

Ovocie, stavy a dobry vyvar, to potesilo mna najviac

panda21
16. dec 2021

Ja som doniesla vývar, jej obľúbenú sviečkovu, nutelu a seba 😂 nechala som ju pospat a vzala bábätko do kočiara.

veronnica080
16. dec 2021

Hroznová šťava je najviac si myslím a niečo čo má rada a môže, to poteší zakaždým ako nejaké veľké dary 😉

hederamonstera
16. dec 2021

Baby a kde sa da kupit ta matysak hroznova stava? Aj normalne v supermarketoch?

danieladeley
16. dec 2021

mna potesili najviac cajiky pre dojciace matky a vlozky do podprsenky ak dojci a uplne najviac plna doza kolacov :D

zuzanka.zuzu
16. dec 2021

@hederamonstera teraz už úplne hocikde (ak nemajú akurát vypredané), kaufland a dm napríklad. v avione v BA mali hneď v 2 výkladoch, nejaká vináreň a tuším darčekovňa či čo to je, takže už sa rozširujú 🙂 lebo keď som ja zháňala pred rokom tak zrazu nikde neboli 😨

struhanka
16. dec 2021

@hederamonstera Tempo, Kaufland, Tesco,

basska_b
16. dec 2021

Jedlooo a koláče 😁

hederamonstera
16. dec 2021

@zuzanka.zuzu
@struhanka dakujem🤗

enoula
16. dec 2021

Hocijaka hroznova stava/must a nejaky kolac alebo babovka, proste cukor na energiu 🙂

cimage
16. dec 2021

Ja som brala kamaratke vlozky do podprsenky, caj na kojenie a sladke na energiu.

kubkovamama
16. dec 2021

@ladybug138 presne co baby napisali a mna este potesilo bio sprchac 3 v 1,ale fakt uprimne najviac taka blbost, ale nebol cas umyvat zvlast vlasy,zvlast seba a este sa nebodaj natierat telovým mliekom.Takto som to mala za 5min komplet a biokvalita kvoli poraneniam.

bazalka1
16. dec 2021

Boze ja trochu odveci ale spomenula som si aku najvacsiu blbost som dostala od svokra :D az som revala doma ze nic z toho nemozem :D Orieskovu cokoladu, Jahodovu cokoladu, sypanu kavu ktoru som ani pred tehotenstvom nepila :D a cesnakove cipsy :D....no strasne som bola smutna :D

ladybug138
autor
16. dec 2021

Dakujem vam, hroznovu stavu uz mam kupenu 😂 este jej napisem co chce uvarit 😂

nafka0483
16. dec 2021

@ladybug138 Odporucila by som silny poctivy vyvar, s masom, zeleninou. Pripadne nejaku zaprazenu polievku (napr. vajickovu) na tvorbu mlieka. A druhe uz podla chuti, nieco vyzivne, ake lahke na zaludok. A pripadne jej 7dcl flasu vyvaru a aj jedlo supni aj do mrazu - napr take domace lasagne v tej alobalovej miske - len da do rury a ma obed ;)

evaachesa
16. dec 2021

Caro nápoj, Matyšak a fajný vývar ☺️