Dievčatá , mám dobrú kamarátku s ktorou s kupujeme drahšie darčeky. Sebe aj deťom.
Ma meniny , nič ma nenapadá. Viete mi niečo poradiť prosím ? Nech to nie je úplne príliž keďže sú to len meniny ale zasa nie blbosť. Vďaka ☺️
Instantny fotak? Ak teda to jie je otazka penazi a mate zmysel pre humor a fotenie
Ahoj, mne sa ako veľmi fajn darček, keď som ozaj nevedela čo, osvedčili Babor ampulky. Aj kočky, ktoré nejako extra nefrčia na kozmetike, sa riadne potešili. Je to celkom kvalitná značka, predávajú ju buď priamo kozmetičky alebo aj na nete sa dá kúpiť. Ja som na ňu prišla u mojej kozmetičky a veľmi mi sedí a to mám dosť problematickú pleť. Aj moja mamina, ktorá má veľmi citlivú pleť a často alergiu na kozmetiku si veľmi pochvaľovala. Navyše bývajú ampulky vo veľmi peknom balení. Napr. takéto… https://cz.babor.com/products/fluids-fp/62188-c...
Skús pozrieť, možno by sa kamoške taký darček páčil. Je využiteľný a nebude jej doma na to sadať prach 🙂
zalezi co ma rada, ja napriklad som kamoske privesok na pandoru kupovala, alebo lietanie v hurikane v Mikulasi, ono zalezi velmi co ma rada ako som uz pisala a do akej sumy sa chcem vmestit ;)
Co ste si kupovali pred tým? Co ma rada? Môže to byť nejaké tričko, kniha, víno, kvet,... Niekto má rád sochy, niekto niečo zbiera... Tazko povedať, mi ju nepoznáme ty ju poznáš... Niečo skus o nej napísať co ma rada.. Nemá to byť blbosť a drahé so akej ceny? Možno je fajn aj poukážka do lidla do dmky len ty ju nabije peniazmi.