Poraďte, idem sama na oslavu 50tky kamarátke, koľko peňazí dať + kytica a nejaká fľaša? Ďakujem.
@slavecka ak tušíš, čo by ju mohlo potešiť, tak choď radšej touto cestou, napr. poukážku na knihy, na nejaký výlet, vstupenky do divadla, kina, wellnes...... Ak však má viac menej všetko a netušíš čo, kľudne aj peniaze, ale skús ich darovať nejako netypicky, na nete nájdeš veľa nápadov. A suma je na tebe, kolko si môžeš dovoliť, záleží to fakt len na tebe, môžeš dať 20, ale aj 50, ale aj 100€.
Ľudia väčšinou radia že peniaze nie, ale my sme boli svokre taktiež som sa tu radila a nakoniec som rada že sme dali peniaze aj ona (šetrí si na bazén) a ked som videla aké "somariny" podostávala čoho má plný dom - poháriky rôzne druhy, kvetov milión ma botanickú záhradu doma, koše s vecami ktoré sama povedala že velmi nevyužije kedže každý sa stravuje nejak podľa seba a zdravotných možností...aj mne po radách tu na koňovi prišli peniaze neosobné, ale nakoniec z nich bola najštastnejšia kedže každý človek si niečo nájde čo si vyberie sám alebo si na niečo šetrí 🙂 Ak už ju dobre poznáš tak vyber niečo čo fakt využije a nepoloží to na dalších 10 rokov do poličky 🙂 dobrá kniha ak číta, alebo ta masáž ak môže využiť - ja by som kamarátke kúpila určite niečo také že by sme mohli ísť aj spoločne napr. si spravili wellness deň 🙂
@slavecka na manboxeo majú truhlice, kde si môžete vybrať čo v nej bude a bude mať zámok, ktorý bude musieť prepíliť, lebo jedine tak sa k nemu dostane a sa aj na tom zabavite a bude mať skvelý darček, ktorý využije 🙂
@evamarek77 a peniaze bude stačiť 30€ a kytica 💐?
@evamarek77 práveže si nedávame, nebola som jej ani na 40tku Ja som oslavu nerobilana 50tku takže neviem.
@slavecka Určite by som nedávala peniaze. To je také neosobné od priateľov. Keď je to tvoja kamarátka, určite vieš, čo má ráda. Ak by som už ozaj nevedela čo osobné kúpiť, tak dobrá masáž snáď nikoho neurazí.