Dobrý deň, potrebovala by som nápad na originálny darček pre kamarátku na 20-te narodeniny.
Čo sa týka jej koníčkom a vlastnosti tak ma rada iné kultúry, náboženstva (nie, že by praktizoval, ale zaujíma sa o to). Napríklad o Indiu, Brazíliu... Nedávno sa takisto začala zaujímať o investovanie. Miluje varenie a rôzne kuchyne (napríklad indickú...). Je veľmi kreativna.
Chcela by som preto vymyslieť nejaký originálny darček. V maximálnej hodnote 50-70€. (Sme stále študentky)
Ak by vás hocičo napadlo tak vám budem veľmi vďačná.
Ked ze su to okruhle narodeniny, tak by som nieco co jej ostane na pamiatku napriklad kucharsku knihu s venovanim na 20 narodeniny, ked ze rada vari, alebo kyticu s 20 v ktorej budu ponapichovane aj recepty.
@natassha1 no len s tým je to strašné komplikované, že ona má v podstate už takmer plne leto, takže by bolo ťažké uhádnuť termin, kedy môže
@domkakvet no kvety celkovo moc nemá rada. A neviem či tu kuchársku knihu, lebo väčšinou varí z internetu alebo si sama upravuje dosť recepty, takže neviem či by to vôbec využila
Darčekový kôš s rôznymi zaujímavými exotickejšimi surovinami a koreninami, ktoré môže potom v kuchyni využiť? A ak chceš aj niečo na pamiatku môžeš tam prihodiť nejakú personalizovanú vareškou napr. 😊 Nebola by to síce bežne prvá voľba pre 20 ročnú babu asi, ale z tvojho opisu sa mi to celkom hodí 😊
Knihu "Svetová kuchárka" - tam si nájde recepty, ktorým sa isto poteší. Nemusí z netu hľadať
@lindous vďaka, o niečom podobnom som zatiaľ rozmýšľala aj ja, už len nájsť tie exotické suroviny 😅
Mna napadol kurz varenia.
Ak by si potrebovala korenie, tuto stránku veľmi odporúčam: https://www.davidkovokoreni.sk/eshop/kategorie-...
Majú všeličo. V darčekových setoch je ak kuchárka.
mne napadlo, ze kedze sa tak zaujima o ine kultury, mozno aj rada cestuje, ci? viem, ze niekedy sa daju zohnat aj letenky v tomto cenovom rozmedzi, myslim, ze keby pohladas, tak najdes letenku za rozumnu cenu na nejake zaujimave miesto, ktore by ste mohli navstivit moznoze aj spolu🙂