Ahojte chcela by som sa opýtať aký darček idete kupovať svojmu druhému inšpirujte ma ,pretože keď sa opýtam toho môjho čo by chcel tak mi povie že nič 😔
Ja som za zážitkové darčeky 🙂, vymysli niečo čo má rád. Môj muž chcel napr. hodinky s podsvietením tak ich dostal no ani ich nenosí čo sa bojí že si ich zničí 😂
ja som kupila novesta tenisky,piskacie tricko a dake trenky a ponozky teraz bude mat narodeniny a dostane drevene hodinky..tie si sam zelal .
Tento môj má problémy len s autom 😀 s nim je ťažko horšie ako zo ženou občas
Predplatné moto časopisu alebo keď je autíčkar tak potom jazdu niekde na okruhu 🙂
Na Zľavomate sú také veci že aj veľký chlap sa roztopí😂 ak mu trafíš klinček po hlavičke 😂😉
Idem popozerat ten zlavomat
Chcel nejaký progran na pc, hru na PS a GoPro, tak niečo z toho 🙂
Ani jedno ani druhé😂
Na zľavomate a zľavedňa sú také veci, že som až kukala 😀 minule som videla aj nejaké že bágrovanie na pieskovisku alebo niečo také, že zážitkový darček a podobné veci, myslím že to je super, človek to bárkedy nezažije 😀
@leidi21 Tak mu kup niečo do auta, nejakú vonavku, alebo autokozmetiku alebo nejakú dekoráciu, moj vozí v aute pyramídu ako talizman. 😀
Penazenka, opasok, kozmeticky balicek, holiaci strojcek, vonavka, osuska, papuce, dvd, cokolada, vit. doplnky napr🙂
Daj mu krabicku v ktorej bude napisane nic 😁
Inak ja som kúpila selfie tyč, elektrickú zuzbnu kefku, pyzamo a ponožky.. A všetko mi objavil 😒
ja som v tchibe kupovala teraz pre svagra podsvietenu mys k pc v dizajne aston martin, tiez ma rad auta.....vyzera to ako model auta aston martin ale je to mys :D a zo spodu je to podsvietene, podla mna super napad...
a mm odomna dostane teto rok x box hru, svetrik a doplnky na bradu kedze je kus narcis :D ale ako hlavny dar dostal novy ram na okuliare, samozrejme si vybral taky drahy ze viac uz mu nekupujem ako to co som napisala :D ako pisem je narcis :D
ako skus mrknut cez http://www.kuponyzdarma.sk/ je tam toho dost, ja som si napriklad dobre oblecenie vybral tu http://www.kuponyzdarma.sk/budchlap-sk/ - fakt trendy to je pre chlapa ;)
Podobný problém som mala s otcom. On nič nepotrebuje (sam si kúpi veci počas roka) a každý rok sme im kupovali aj s mamou dovolenku. Teraz však nevieme nič trafiť keďže je problém s voľnom (kvôli praci) tak po odporúčaniach mojich známych sme mu kúpili jazdu formulou. Má rád auta, aj rýchlosť tak si to vyskúšať... 😉
Ďakujem baby ste zlaté niečo už vymyslím 😉
najnovšie CD jeho oblubenej skupiny
ja som mu okrem všelijakých mašiniek ako pílka a pod nakúpila opasky, lebo to používa denne a inak veci, čo si sám zakrúžkoval, alebo povedal, že chce, ako napr. myš a klávesnicu k TV (pretože pozerá videá na youtube na ňom a s ovládačom to dlho trvá dačo nájsť :D) a k tomu ako prekvapenie pre fanúšika beara gryllsa jednu z tých sád, čo sa predávajú pod jeho značkou :D. myslím, že z toho bude mať radosť a keďže všetky ostatné darčeky sú praktické na denné použitie, tak tento jeden pre radosť môže byť, hoci ho asi nikdy nepoužije :D
mojmu sveter s norskym vzorom to si pytal sam, k tomu som mu uz aj ponozky rovnake zobrala, este kozenu penazenku a taky uholnikovy box na naradie z tchiba
Ja som mu kupila penazenku, lebo ta jeho je otrasna, ale on si novu nekupi a karafu na whisky
samozrejme,že nič ,vsak toto su vianoce a nie šaškaren s darčekmi
tak tipy za mna, ale zalezi na tom napr. ake ma zamestnanie, hobby, povahu:
- kvalitne kozene rukavice, opasok, penazenka, diar v kozi, vizitkar
- luxusne plniace pero
- darcekove balenie ploskacka a stamperliky, kvalitny svajciarsky nozik
- holiaci strojcek, klasicka sada na holenie napr. http://www.holenie.com/premuzov/eshop/49-1-Sety...
- zazitok - jazda veteranom, jazda na Tesle, jazda na rychlostnom okruhu, skola smyku
- ak rad vari tak poriadne sefkucharsky noz, denko, exkluzivne suroviny ako hluzovkovy olej, tekvicovy a pod
- ak rad majstruje tak naradie ake este nema a sam si nekupi
- doplnky ku pc ako nejaka super mys, repraky, headset do auta, sluchatka na hudbu
- poukazka na sluzby: wellness, masaz, specialne panske holicstvo kde upravia aj vlasy aj bradu alebo oholia, urobia masaz hlavy a pod.
- kvalitny alkohol, vino, alebo stojan na vino, karafa na vino, whiskey, sada poharov...
U nás pravidelne štandard - pyžamo, spodné prádlo, kozmetika, čiapka, šál, alebo nejaké tričko a pod. Podľa toho čo uprednostňuje - môj je rekreačný športovec - takže podľa toho.