Dobrý večer. Ani neviem či si idem po radu alebo len tak. Máme známych, s ktorými sme zdieľali spoločne dovolenky, výlety, ros.oslavy atd. Intenzívnejšie asi 3 roky. Deti sa vedeli zahrať a vždy sme si našli čas na návštěvu či už my alebo oni Proste také ideálne fungovanie. Avšak posledny rok mám pocit, že to bolo všetko iba hrane......prídu na návštevu, debata žiadna alebo odveci ...deti pri nich sedia ani sa nepohnú, buď sú unavené alebo im je zle a keď sme u nich tak sa buď musia učiť alebo dačo robiť. V minulosti sa vedeli pekne zahrať aj s našimi deťmi. Keď si niečo kúpime alebo spravíme v domácnosti tak sa správajú povýšenecky, že to určitě preto lebo oni tak majú a že oni aj tak lepšie majú...zvykli sme deťom kupovať darčeky na Vianoce ale keďže je to celé na figu nemám chuť riešiť darčeky pre " cudzie" deti a radšej dám našim.pytam sa vás či im mám kúpiť darček alebo nie. Neviem odhadnúť či ich to urazí alebo s tým budú ok. Čo by ste robili na mojom mieste vy? Dik za rady
Nie, nekupila a napisala iba blahozelanie k sviatkom a potom sa neozyvala
Ak budete spolu cez Vianoce tak áno, inak nie. Asi by som ich ani nekontaktovala
Maximalne by som im popriala Vesele Vianoce. A mozno predtym napisala niečo v zmysle aby ste si navzajom nic nekupovali lebo je tazka doba 🤷🏻♀️👍
Ak by sme malí takých známych ako vy .. určite by som prerušila kontakt.
Nemám rada pretvárky.. načo je toto dobré... Nemá to zmysel !
Na Vianoce maximálne by som im poslala esemesku ..nič viac.
Priateľstvo je o niečom inom ako sa na stretnutiach pretvárovat.
Prichystala by som dari ale dala by som ich az po nich. Teda ak nedaju oni nedam ani ja, ak daju dam zo slusnoti aj ja