Dobrý večer 🙂 Už asi mesiac dumáme čo by sme mali kúpiť nášmu dedkovi na vianoce. Praktické darčeky ako papuče a pyžamo by sme tento rok chceli vymeniť za niečo zaujímavejšie 😉 Napadlo nás kúpiť mu akordeón-poskladali by sme sa viacerí ;) nakolko more rokov hrával s kamarátmi v "kapele" Problém je v tom že nevieme nájsť ten pravý- proste nevieme vybrať ☹ . Mohli by ste prosím poradiť ??? Vopred obrovské díky
Urcite super napad 🙂 hohnery su v pohode
Tak to je naozaj super darček, dedko sa určite poteší. 🙂 S našim to je trochu komplikovanejšie, nikde nehral, takže akordeón by ho asi nepotešil. 😀 Inak z tohoto eshopu som už myslím objednávala nejaké drobnosti pre syna (nejaké struny na gitaru) a všetko v poriadku. 🙂
Dievčatá, už som to tu niekde dávala. Našla som na nete zaujímavý článok na vianočné darčeky pre babku a dedka, je to iné ako praktické darčeky, možno pomôže :http://skvelydar.sk/tipy-a-rady/clanok-2/m453
amalka4268 neviem či ti poradím, ale manžel mi vraví že keďže je to starší pán a hral pred určitým obdobím tak by ste mali pozrieť klávesový nie digitálny a vraj kupovali pánovi kaplanovi na 50-tku tento: kytary.sk/hohner-bravo-i-49-f/HN130048