Ahojte žienky! Môj tatko mal pred týzdňom 48. narodeniny. Ja pre neho nemám žiadny darček, poraďte mi v tejto mojej situácii :( nepije, neje sladké, má rád mňa, mamu, autá, atď.
Ak ma rad auta tak co keby si mu zaplatila nejaku zazitkovu jazdu v rychlom aute? To nestoji tak vela a myslim, ze by sa tomu potesil 🙂
@kucharka123 na slovakiaringu sa dajú prenajat auta, zajazdit si, alebo aj zlavova portal také ponukaju
Ja som tatkove narodeniny tiež tak riešila ako píšu baby , zobrala som ho na motokáru zajazdiť si , potom som ho pozvala na obed. Ako radí Zuzka na zlavomate mávajú mnoho zliav na športové autá, formule, motokáry a pod.
@kucharka123 ak ma rad adrenalin, tak mu kup zoskok z mosta Lafranconi v Bratislave 🙂🙂
Ja som zase zástanca nejaký spotrebjneších darčekov, napríklad spotrebná elektornika. Ale je to samozrejme na tebe 🙂 Ja som nikdy ešte nespravila chybu spotrebnou elektronikou ako darčekom.
Už som to v jednej diskusii navrhoval, sám s tým mám skúsenosť a mal som z toho obrovskú radosť, dostal som voucher na zážitkovú jazdu v Hummeru.
ja odporucam darcekovy poukaz do www.teamup.sk , ale musis ist snim lbo tam sa sutazi v time minimalne troch hracov
Tak keby si vytvorila niečo zo starých rodinných fotiek? Moja švagriná dala pre moju mamu raz vyrobiť taký vintage rámik ako rebrík a v každom okienku boli fotky, mojich jedných aj druhých starých rodičov a potom mojich rodičov, mohlo by to pokračovať ďalšími rodinnými fotkami, ako taký chronologický prierez rodinnými zážitkami 🙂 alebo keď má rád autá, tak by ho možno potešilo previezť sa na nejakom super aute, napríklad Tesla 🙂