Darček pre cool tatka

kucharka123
23. máj 2018

Ahojte žienky! Môj tatko mal pred týzdňom 48. narodeniny. Ja pre neho nemám žiadny darček, poraďte mi v tejto mojej situácii :( nepije, neje sladké, má rád mňa, mamu, autá, atď.

borka33
23. máj 2018

Tak keby si vytvorila niečo zo starých rodinných fotiek? Moja švagriná dala pre moju mamu raz vyrobiť taký vintage rámik ako rebrík a v každom okienku boli fotky, mojich jedných aj druhých starých rodičov a potom mojich rodičov, mohlo by to pokračovať ďalšími rodinnými fotkami, ako taký chronologický prierez rodinnými zážitkami 🙂 alebo keď má rád autá, tak by ho možno potešilo previezť sa na nejakom super aute, napríklad Tesla 🙂

lubisvecko
23. máj 2018

Ak ma rad auta tak co keby si mu zaplatila nejaku zazitkovu jazdu v rychlom aute? To nestoji tak vela a myslim, ze by sa tomu potesil 🙂

zuzka38
23. máj 2018

@kucharka123 na slovakiaringu sa dajú prenajat auta, zajazdit si, alebo aj zlavova portal také ponukaju

nahbia
23. máj 2018

Ja som tatkove narodeniny tiež tak riešila ako píšu baby , zobrala som ho na motokáru zajazdiť si , potom som ho pozvala na obed. Ako radí Zuzka na zlavomate mávajú mnoho zliav na športové autá, formule, motokáry a pod.

peneton
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wiw8
23. máj 2018

@kucharka123 ak ma rad adrenalin, tak mu kup zoskok z mosta Lafranconi v Bratislave 🙂🙂

peneton
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wiw8
23. máj 2018

@peneton samozrejme, ze pre takych ktory sa boja nie je takyto darcek. No napriklad ja by som sa potesila. Mam velmi rada taketo darceky 🙂

peneton
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurinka34havranov
25. máj 2018

Ja som zase zástanca nejaký spotrebjneších darčekov, napríklad spotrebná elektornika. Ale je to samozrejme na tebe 🙂 Ja som nikdy ešte nespravila chybu spotrebnou elektronikou ako darčekom.

narros
25. jún 2018

Už som to v jednej diskusii navrhoval, sám s tým mám skúsenosť a mal som z toho obrovskú radosť, dostal som voucher na zážitkovú jazdu v Hummeru.

ajven_ajven
13. júl 2018

ja odporucam darcekovy poukaz do www.teamup.sk , ale musis ist snim lbo tam sa sutazi v time minimalne troch hracov