Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť dobrý tip na darček pre chlapca na prve sväté príjimanie?
@erika2111989 my sme mu urobili tortu z Kinder cokoladiek a do obálky sme.mu dali voucher na motokáry..
@erika2111989 ja uz som dala detsku Bibliu pred dvoma rokmi jeho sestre, takze som rozmyslala co by som dala chalanovi. Napadli mi kopacky na futbal, tak som sa sestry spytala a povedala, ze super a ze on si chce aj na bicykel nasetrit takze mu dame aj nejake peniazky….radsej by som bola za darcek v nejakom nabozenskom duchu ale vobec mi nic nenapada, jedine ta Biblia ale uz ju maju 🤷♀️.
@martyzpp Ku kopačkám a peniazom môžeš "v náboženskom duchu" prihodiť aj dobrodružnú knižku Podivuhodné putovanie púšťou alebo Tri P (napr. tu zatiaľ nie je vypredaná: https://obchod.postoj.sk/produkt/podivuhodne-pu...), chalana to snáď aj zaujme ;)
Ja som kupovala síce dievčaťu ale pacilo sa knižku NEOPÍSATEĽNÝ +peniazky
Popozeraj v krestanskych kníhkupectvách sekcie literatúry pre deti. Krizik do izby. Chlieb. Ikona jeho patrona (spomienkovy predmet)
@erika2111989 komiksova biblia napriklad alebo bibliu pre deti ....zvysok by som sa poradila s rodicmi .....lebo napr. hodinky deti skor nosia teraz smart hodinky, ale dost mozne, ze take uz ma ......alebo prispiet financne na nejaky iny darcek