Ahojte baby, aké máte skúsenosti s darčekom na krst od krstných rodičov pre chlapčeka? Dievčatkám sa dávajú najčastejšie náušničky, to je ľahké. Počula som, že chlapcom sa dáva retiazka, ale to sa mi až tak nepáči. Poraďte ;)
my sme dostali zlaty krizik pre chlapca
My sme ku krstu dostali deku na ktorej je meno, dtum narodenia, vaha a dlzka. Pouzivame ju kazdy den, maly ju miluje a bude mat aj nieco na pamiatku, ale fotenie asi tiez nie je zly napad, mna by urcite potesilo 🙂
U nas sa daval turisticky nosic, my sme krstniatku kupili detsku bibliu - ale taku, ze rodiacia mu budu zo zaciatku citat - s venovanim,aby mal pamiatku. Sviecku, kosielku, tortu sme davali robit.a este nieco, co si vobec nepamatam. Dokopy to bolo caz 100 eur. Na prvu navstevu sme brali plienky.
Ta deka je velmi krasny darcek. Na FB to niekto vyraba, ale objavila som ich uz neskor.
A nas dostal takeho obrovskeho Dina - v ktorom bolo 60 guliciek, dino sustal, mal nieco ako zrkadielko, mal zvoncek - take male ihrisko pre prve mesiace zivota.
Potom dostal hracieho psika, ked stlacik ruku, nohu a pod. Hraje to., nejake oblecko, knihu - ako pamatnik na 1. Rok zivota.
Mali sme dvoje krstiny a od krstnych nase baby dostali peniaze. Tortu som riesila ja, kosielku tiez my, lebo jeden znamy ju vysival a akurat pri prvej krstni doniesli sviecku. Teraz svieclu kupila mama, lebo sa rusil obchod, tak mali vypredaje.
Odrazadlo je podla mna nie vhodny darcek, ak sa bavime o babatku. Kym ho vyuzije
@pribinak
@guiseppinka preco, ked kupia nejake fakt kvalitne a dobre, tak nemusi to byt nevyhnutne vec pre babatko, lebo takych veci dostane vacsinu, ale je to vec nazoru
My sme krstili drobca teraz cez vikend a od vsetkych dostal peniaze....co treba,to mu kupime,ostatne mu dame na knizku
@zuzka102 Nech sa páči, tu je link https://www.babygift.sk/c/detske-deky
Ahojte, tiež som sa touto témou zaoberala pred pár mesiacmi. Bola som zúfalá až som natrafila na personalizované čiapočky značky pasadena. Vyzdobia čiapočku buď menom alebo prezývkou bábätka a k tomu Vám to príde krásne zabalené. Teda už nič viac riešiť nemusíte. K tomu dáte do obáločky nejaké peniažky, veď rodičia najlepšie vedia čo ich dieťatko potrebuje. Tak som si povedala, že možno to niekomu pri lustrovaní diskusií pomôže 🙂
My sme dali zlatú retiazku z krížikom, kúpili sme komplet oblecko do krstu +košieľka a sviečka. Ešte krstova torta a samozrejme peniaze myslím ze sme dali 100eur ,keby to šlo dám aj viac ,nieje to podmienka ale dieťatko krstime iba raz .
Tak kup baby fotenie, alebo kurz plávania, alebo kup odrážadlo