Svagor bude mat narodeniny a nevieme,co kupit.Vsetko ma.Flasa alkoholu sa mi zda nie vhodny dar na okruhle narodky.Zaujmy nema ...
da sa kupit aj hodina bagrovania :D
presne, ja som mm kupila skolu smyku a bol nadseny a na dalsie narodky zase jazdu na formule 😉
ta skola smyku je super,kamosi na tom boli,alebo nejaku jazdu na testovacom okruhu na nejaku formulu alebo nieco taketo. Zalezi co svagra bavi. Druha moznost,aby to nebola len trapna flasa,tak mojmu chlapovi kupili krasnu karafu na whisky aj s poharmi,ale fakt skvost. Ani nebola taka draha,ako mi potom banda prezradila,ale pritom kvalita a krasny dizajn. Samozrejme aj napln k tomu dostal. Zalezi ci chcete davat taketo konzervativnejsie alebo nieco origos.
Velmi ste mi nepomohli.ale aj tak dakujem.
@drobcek26l kraasne 🙂 cim su obalene? V krepovom papieri,ci co ro je? A aj si piva nejako spajala?
@katka253111 ďakujem za pochvalu. Áno pivo som omotala lepiacou páskou aby držalo pokope a potom je to obalené krepovym papierom, dookola je organza a v nej umelé kvety. Organzu a kvety som lepila tavnou pištoľou aby to riadne držalo. Ak to budeš robiť nezabudni si dať pod to nejaký pevný podnos, dosku aby si to mohla prenášať. Sa to nezdá ale je to riadne tažké.
@drobcek26l tak to je aky dobry napad na darcek🙂 Sa mi to urcite do buducna zide🙂
@zankapetro aj mne sa to veľmi páčilo a ako dar to bolo veľké prekvapil. Uz dom take robila aj 15 ročnému chalanovi z coca vola plechoviek a teraz pôjdem robiť 1 ročnej neterke z ovocnych vyživ rak možno potom pridám foto. 😀
@drobcek26l a to si iba čo naukladala na seba plechovky a nejako poprichytala a zabalila do krépového papiera??
@ladygina prečítaj si vyššie už som písala postup. Musíš to polepit inak by ti to popadalo a pretrhlo ten papier.
@drobcek26l super 🙂 a kolko.je v tej vacsej naspodu plechoviek? A omotavala si paskou len.ten vonkajsi okruh plechoviek,ci aj tie vnutorne plechovky,ked si ich ukladala? 🙂 priatel bude mat 39 este len.teraz v septembri,ale kedze stale tvrdi,ze nic.nechce a tak,tak mu vyrobim nieco taketo,co.necaka 🙂 na 37 mal.zase.slanu tortu 🙂
A tu cocacolovu nemas.odfotenu? 🙂
Tú by som chcela aj ja vidieť, tak ak ju máš odfotenú mohla by si ju sem pridať, aby sme ju videlai🙂 Ďakujem 🙂
@drobcek26l a tie poschodia myslím ten kontak hore a dole si ako upevnila aby sa to celé nehýbalo ?
@celasapremenim prosím ťa a kde ????
@drobcek26l tieto torty sú parádne! ideme v októbri na oslavu 40tky k švagrovi. Tak to by mohol byť skvelý darček. Lebo už teraz si lámeme hlavu, čo mu vymyslieť originálne a nič nás nenapadá, ale toto je super 🙂 zrejme sa inšpirujeme 🙂
google
http://www.zazitkydarceky.sk/netradicne_zazitky... napr. tu, ale ma to urcite viac firiem v ponuke uz
@celasapremenim Ďakujem
@katka253111 fuha v tej spodnej časti bolo myslím že 12 alebo 14 pív ale už si to presne nepamätám. A omotavala som to hoc ako ma napadlo bolo to riadne polepene s stačí len jednotlive poschodia nakoľko je to dosť tažké tak tie poschodia mi na sebe dobre držali.
@hoffmanka
@womankc coca colovu mám niekde odfotenú skúsim ju sem v priebehu hodinky šupnúť ak nájdem a ďakujem Vám pekne
@celasapremenim váu! to naozaj aj takéto niečo existuje? to by bolo pre môjho otca ako stvorené 🙂 žeby darček na vianoce???
@drobcek26l bolo by super super keby si pridala aj tu fotku ked ju spravis, som na nu zvedava🙂
@drobcek26l super,snad ju najdes 🙂
nedavali ste niekomu v rodine zazitkovy darcek? napriklad take lietanie v tunely? zda sa mi to ako celkom dobry napad, len sa obavam reakcie ☹
@katka253111 :
@hoffmanka
@zankapetro tuto som urobila teraz neterke na 1 rocik. Keksy Marina a ovocne vyzivy 🙂
@drobcek26l sikulka si 😉 Vyzera naozaj super ta torta, niekedy to musim vyskusat tiez nejaku taku spravit🙂
@drobcek26l mojaaaa pre priatela na septembrove narodky 🙂 budeme prec ,tak som si ju pripravila v predstihu 🙂
@katka253111 jejko, super táto je perfektná, budem mat ďalšiu inšpiráciu do zbierky. Myslím že priateľ sa isto poteší!
@drobcek26l dakujem 🙂 len ja truba som lepila aj sviecky taviacou a skoro sa mi roztopili 😅😅😅😅😅
kamaratovi sme venovali skolu smyku - teda len "darovaciu poukazku", datum si vybral sam.
muzovi sa teraz kamarati a rodina poskladala na hodinky - sportove, kvalitne, merajuce pulz a neviem, co vsetko k tomu.
okrem toho ma este napada vyletny okruzny let, skok padakom - neviem kolko ma svagor rokov a ci by ho to zaujalo. skuste sa viaceri poskladat na nieco zaujimave - vylet na lomnicak aj s manzelkou, vikend niekde v hoteli, ze im postrazite deti (ak maju)...