Dobrý deň chcela by som poradiť čo mám na vianoce kúpiť svojmu chlapovi aby som ho potešila
@bibianamasnicova to naozaj vážne? ty sa pýtaš cudzích ľudí (žien), ktoré ani nevedia, ako tvoj chlap vyzerá (alebo chlap), že čo mu máš kúpiť?
@bibianamasnicova ťažko radiť. Co sa môže páčiť jednému,nemusí sa hodiť inému. Ty si ho poznáš.
Nič nekupuj, bude prekvapený až až.
Ked si uz zalozika diskusiu aspon napis co ma rad
To čo má rad
@bibianamasnicova ty, ktorá ho poznáš mu nevieš čo kúpiť, ale my cudzí tí máme poradiť?
nechápem.............
asi si nevie dat rady. chce prekvapit a pre niekoho sa tazko kupuju dary.
Silikonovú vagínu? ♀️
@lonely66 to iste napadlo aj mna
@bibianamasnicova objednaj poukaz na zážitok podľa jeho výberu, napr na Adrop
@niekto2hy ako inak
@ibatanecnica
myslim, ze taketo casopisy su uz iba prezitok.
autorka ako vacsina ani nenapisu zakladne informacie a clovek aby to z nich tahal.
zakladna vec chyba a to cena : 100-8000€?
Ako baby pisu, ked ani jeho vlastna zena nevie, tak to cudzi ludia fakt vediet nemozu... neutralne darceky su nove oblecenie - mikiny, ponozky, tricka s potlacou, neutralne darceky je sportova vybava - podla toho co hrava nieco dokupit alebo kupit novy noz, rybarske pruty, ci poukazku do takeho obchodu, neutralny darcek je permanentka - na jeho oblubene zapasy vo futbale, listky na jeho oblubeny koncert, vikend vo dvojici... moc casu uz nemas...
teraz ma napadlo...podaruj mu rozvod,lebo na kerú máriju si s chlapom,o ktorom absolútne nič nevieš.....
Co tak napr. rybarsku udicu?
@lonely66 podľa seba sudiš?
Moj odomna vyzdy vyslovene ocakava pyzamo Ale celkove treba dary vyberat podla zaujmov - napr tento rok mu okrem pyzama dam aj celovku na bicykel. No my si nezvykneme davat velke dary, skor si doprajeme spolocnu rodinnu poznavacku v dalsom roku a tento rok to bude rovnako.
Kravata, ponožky, kniha
A co by ho potěšilo?