Ahojte, síce s priateľom nie som ešte ani rok ale trávim u nich doma dosť veľa času a keďže tam budem aj na Vianoce (asi hneď v nedeľu) chcela by som im kúpiť aspoň nejakú drobnosť. Dajte mi prosím nejaké tipy čo by sa hodilo, ozaj len nejakú maličkosť.
@achjajcoto to je dosť individuálne, možno nejakú knihu, možno niečo do kuchyne. Nič zložité. Zameraj sa na niečo, čo budú používať denne a čo je pomerne praktické 🙂
Pre ženu nieje až taký problém niečo vymyslieť, ale čo pre muža?
@achjajcoto tak im daj spolocny 🙂 alebo nad cim premyslas pre "svokru"?
@achjajcoto osobne som tiez za nieco take=zazitkovo pochutinove
bud nejaku lepsiu kavu,vianocne pecivo v peknej doze,listky na nejaky vianocny program=ale to musis poznat ich vkus
nejake lepsie vino,nieco vo forme darcekoveho balicka mozno vianocne ladeneho...
tak ako pise @ukulela
medovia,med,sviecka z vosku....lepsiu cokoladu,dezert....skratka,co sa bezne nekupuje,nieco luxusnejsie
nic tym nepokazis a neda sa netrafit do prakticnosti....zje sa,vypije....minimalne navsetva,ked nie oni,xi
aj ja som za spolocny....aaaaalebo,zalezi aj od toho ako ich poznas...ako mate k sebe blizko,ci su to prve Vianoce,kedy nieco davas,atd,atd...ci je to spolocne nieco s tvojim zatial priatelom...
pokial je to take zacinajuce...isla by som do toho,co som pisala
@terezka1947 - presne, to su dobre volby.asi by som si vybrala medovinu, med, daku sviecku medovu k tomu a hotov 🙂 do peknej tasky a vystarane. na kazdom dobrom via nocnom trhu je teraz toho plno. urazit to nemoze a navyse vyuziju, minu, spotrebuju.
@ukulela ved to...ze lepsie take nieco ako hluposti,za kt.ludia vyhodia kopu penazi a cloveku to stoji a sada na to prach
a potesi sa obdarovany,ale aj darca
@achjajcoto podľa mňa fľašou dobrého vína v darčekovom balení nič nepokazíš, ak teda svokor nie je abstinujúci alkoholik....
@achjajcoto určite len niečo symbolické a nič osobné, žiadna kozmetika, ani oblečenie, ani príliš drahé darčeky, určite by som nekupovala telefón, ako tu niekto spomínal. Ste spolu len veľmi krátko a pokiaľ ste skutočne o svadbe ešte nehovorili s najväčšou vážnosťou a nemáte termín svadby, tak to nie sú budúci svokrovci, ale stále len rodičia tvojho priateľa. Aby si nepôsobila ako vterka premotivovaná 😉 Ako ti poradili baby - fľasa dobrého vína a nejaká pekná sviečka úplne postačí. Vlastnoručne upečené koláčiky v peknej krabičke k tomu a je to.
@achjajcoto hned ako prve ma napadla nejaka sviecka alebo nieco kupte spolocne s tvojim priatelom a dajte im to spolu 🙂
nic do domu. Kolko svicok budu mat v dome, alebo tanierov, uterakov? a ktovie ci si posledna priatelka, ci pamiatky budu potrebovat o 10r. pozerat na nejaky dzban 😀 Kup nieco na zjedenie, misu so suchym ovocim, orechami, alebo cervtve ovocie, alebo tie so sunkou, salamou.... zje sa vsetko. A to spolocne, ziadne zvlast papucky pre priatelvho otca
Ja by som volila darčekový kôš.tym podľa mňa nič nepokazíte,a je to praktické.ja by som nechcela dostať dake pracholapace
@achjajcoto kniha?
Ďakujem za všetky rady. Nakoniec bude asi najlepšie nejaké to vinko alebo medovina a niečo sladké k tomu. 😃
Mna napadla deka fajna tepla..
@achjajcoto co by sa im hodilo do bytu? sada sviecok napr ak pouzivaju. alebo ak su kavickari,tak aj nejaka exkluzivna kava a dve salocky k tomu. alebo aj daka penka doza naplnena pecivom napr.