Darček pre 9-ročnú na Vianoce

mamkacharlotta
2. nov 2024

Dobrý deň. Potrbujem radu.. Neciem co už kúpiť krsniatku na vianoce je už slečna... Ma 9 rokov.. Pýtala som sa jej ale chce tablet a ja som na materskej plus mam dve deti a tablet si nemôžem dovoliť kúpiť... Poradíte niečo? Pekne.. Lacné a co poteší? Ďakujem krásne za info 😍😍😍

katulienkax
2. nov 2024

Ja to poviem z pohľadu 10 ročnej . So sestrou sme chvalabohu darcekovanie zrusili. Ale švagriná si nedá povedať. Každý rok pribudne milión haraburd , ok narodeniny áno . Ale Vianoce už by mali byt len o rodičoch a max starých rodičoch. Nie milión tiet a ujov, sesternic a bratrancov apod.

klip0
2. nov 2024

Lístok do kina 1+1 ?
Pena do kúpeľa a nejaká milá hubka do vane
Knižka
Denník
Gélové perá
Nejaká pekná čiapka
Vianočné pyžamko

danyelia
2. nov 2024

A nemôžte sa jej na ten tablet poskladať celá rodina, myslím aj jej rodičia, babka, dedko? A kúpiť len taký základný, najlacnejší...Tak by namiesto zbytočných ,,desiatich,, darčekov, čo ju možno ani nepotešia, mala jeden poriadny dar, po ktorom naozaj túži 🤔

katkatonkova
2. nov 2024

Moja dostane kľúčenku, šaty, tričko, rôzne náramky, tetovačky, korálky na výrobu náramkov, pyžamo, mikinu, šál, ponožky vianočné, peňaženku, lesk na pery, ,...

mamkacharlotta
autor
3. nov 2024

@katulienkax tak to stebou súhlasím.. My tak. Mame.. Rodicia.. Starý rodičia.. A krsny rodičia to je všetko.. Načo ostatný ešte

mamkacharlotta
autor
3. nov 2024

@danyelia sak jasne.. Ale rodičia nedovolia...