Dobrý deň. Potrbujem radu.. Neciem co už kúpiť krsniatku na vianoce je už slečna... Ma 9 rokov.. Pýtala som sa jej ale chce tablet a ja som na materskej plus mam dve deti a tablet si nemôžem dovoliť kúpiť... Poradíte niečo? Pekne.. Lacné a co poteší? Ďakujem krásne za info 😍😍😍
Lístok do kina 1+1 ?
Pena do kúpeľa a nejaká milá hubka do vane
Knižka
Denník
Gélové perá
Nejaká pekná čiapka
Vianočné pyžamko
A nemôžte sa jej na ten tablet poskladať celá rodina, myslím aj jej rodičia, babka, dedko? A kúpiť len taký základný, najlacnejší...Tak by namiesto zbytočných ,,desiatich,, darčekov, čo ju možno ani nepotešia, mala jeden poriadny dar, po ktorom naozaj túži 🤔
Moja dostane kľúčenku, šaty, tričko, rôzne náramky, tetovačky, korálky na výrobu náramkov, pyžamo, mikinu, šál, ponožky vianočné, peňaženku, lesk na pery, ,...
@katulienkax tak to stebou súhlasím.. My tak. Mame.. Rodicia.. Starý rodičia.. A krsny rodičia to je všetko.. Načo ostatný ešte
@danyelia sak jasne.. Ale rodičia nedovolia...
Ja to poviem z pohľadu 10 ročnej . So sestrou sme chvalabohu darcekovanie zrusili. Ale švagriná si nedá povedať. Každý rok pribudne milión haraburd , ok narodeniny áno . Ale Vianoce už by mali byt len o rodičoch a max starých rodičoch. Nie milión tiet a ujov, sesternic a bratrancov apod.