Viem, že je tu mnoho tém, ale nenašla som žiaden dobrý nápad. Väčšinou samé hejty, ako si to vôbec niekto dovolil opýtať sa.... takže ja sa pýtam, lebo ide o manželovych synovcov a ja naozaj neviem čo práve ide, keďže deti nemám.
Maju všetky druhy lega, dupla, majú radi hokej, radi kreslia, ......naozaj netuším čo? Prosím poraďte, vďaka
Mám 7 ročného a kupujem Minecraft oblečenie, skateboard. Môjho už lego nebaví, resp postaví ho a západne prachom
@markus1 ved to je na tom to najhoršie, že ani rodicia nevedia čo 😒
spolocensku hru, nasi mali taky stolovy hokej na packy a super sa s tym niekolko rokov vyhrali je to kvalitny cesky vyrobok
@vamajka aké packy?
@vamajka toto je inak aký dobrý nápad....
Neviem od kial ste, ale napr. Výlet do opalovych bani, jaskyňa zlá diera atd
@janaspa 😳 hľadám darček pod stromček. Na výlety chodia bežne
@vamajka tento bude ôk?
ja by som im dala napr vylet, jeden den s vami. bud vymysli nieco alebo nech si oni zelaju, ak maju nieco kde chcu ist. samozrejme nieco v dochadzkovej vzdialenosti autom alebo vlakom. alebo ich zobrat na nejake divadlo, alebo kulturnu akciu, na tobogany a nevadi ze na vylety chodia bezne, myslim ze ich to potesi.
ak s ati to nepozdava, tak spolocensku hru pre nich oboch jednu, pripadne nejaku knizku.
myslim, ze ano. My mame ten co som ti poslala uz dlhe roky , no uz su velky uz sa snim nehraju. Aj ten co si vybrala vyzera fajn
@vamajka ďakujem krasne za typ. Dúfam že toto ešte nemaju😳
Všetkým samozrejme ďakujem.
Som rada, ze si si vybrala a pekne Vianoce
Podľa mňa je hlúposť kupovať len tak nejakú spoločenskú hru alebo niečo, čo nebudú používať, lebo to nechcú a budú to len vyhodené peniaze a zberač prachu. Buď kúpiť to co chcú, alebo niečo praktické - čo sa s konzumuje vždy = oriešky, pochutiny.
A Play Doh plastelínu?
@lenkakravcova ten stolovy hokej ak este nemaju si zamiluju urcite nasi to hravali dlhe roky
Hokejové obliecky alebo mojim synovcom som objednavala vankúše ich obľúbeného nhl tímu. Od babky hokejové osusky min rok dostali. Alebo neviem z akého mesta sú pozri fanúšikovské darčeky ich tímu
U nas fici aj brnkaci futbal. Chalani su podobne stari 🙂 https://www.mall.sk/stolny-futbal-hokej/rappa-h...
@vamajka ďakujem, napodobne
U nás sú dosť obľúbené magnetické guličky.Nezaberú veľa miesta.
@joesvk ano tie su skvele... len syn na ne chytil brutal alergiu, asi tam bol nikel alebo nejaka taka srajda 🙄 Cele ruky sa mu zlupala koza, ale strasne.
@anjelicek26 No des😕 To by ma nenapadlo...
Ale inak tie guľky sú super, aj ja sa s nimi rada hrám 🙂
@joesvk ja ich tiez zboznujem, ale museli sme dat prec, lebo to stale bral, aj ked vedel, ze nesmie, druhy den som to vzdy videla na rukach 😵 Nechapem veru, nikdy na nic takto nezareagoval, ale na tieto gulicky aj u nas a aj u kamarata...