Darček pre 9-ročného a 5-ročného chlapca, keď majú všetko

19. dec 2022

Viem, že je tu mnoho tém, ale nenašla som žiaden dobrý nápad. Väčšinou samé hejty, ako si to vôbec niekto dovolil opýtať sa.... takže ja sa pýtam, lebo ide o manželovych synovcov a ja naozaj neviem čo práve ide, keďže deti nemám.
Maju všetky druhy lega, dupla, majú radi hokej, radi kreslia, ......naozaj netuším čo? Prosím poraďte, vďaka

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaseiner
19. dec 2022

Mám 7 ročného a kupujem Minecraft oblečenie, skateboard. Môjho už lego nebaví, resp postaví ho a západne prachom

autor
19. dec 2022

@markus1 ved to je na tom to najhoršie, že ani rodicia nevedia čo 😒

vamajka
19. dec 2022

spolocensku hru, nasi mali taky stolovy hokej na packy a super sa s tym niekolko rokov vyhrali je to kvalitny cesky vyrobok

autor
19. dec 2022

@vamajka aké packy?

autor
19. dec 2022

@vamajka toto je inak aký dobrý nápad....

janaspa
19. dec 2022

Neviem od kial ste, ale napr. Výlet do opalovych bani, jaskyňa zlá diera atd

autor
19. dec 2022

@janaspa 😳 hľadám darček pod stromček. Na výlety chodia bežne

autor
19. dec 2022

@vamajka tento bude ôk?

evica17
19. dec 2022

ja by som im dala napr vylet, jeden den s vami. bud vymysli nieco alebo nech si oni zelaju, ak maju nieco kde chcu ist. samozrejme nieco v dochadzkovej vzdialenosti autom alebo vlakom. alebo ich zobrat na nejake divadlo, alebo kulturnu akciu, na tobogany a nevadi ze na vylety chodia bezne, myslim ze ich to potesi.

ak s ati to nepozdava, tak spolocensku hru pre nich oboch jednu, pripadne nejaku knizku.

vamajka
19. dec 2022

myslim, ze ano. My mame ten co som ti poslala uz dlhe roky , no uz su velky uz sa snim nehraju. Aj ten co si vybrala vyzera fajn

autor
19. dec 2022

@vamajka ďakujem krasne za typ. Dúfam že toto ešte nemaju😳

autor
19. dec 2022

Všetkým samozrejme ďakujem.

vamajka
19. dec 2022

Som rada, ze si si vybrala a pekne Vianoce

lenkakravcova
19. dec 2022

Podľa mňa je hlúposť kupovať len tak nejakú spoločenskú hru alebo niečo, čo nebudú používať, lebo to nechcú a budú to len vyhodené peniaze a zberač prachu. Buď kúpiť to co chcú, alebo niečo praktické - čo sa s konzumuje vždy = oriešky, pochutiny.

daja0760
19. dec 2022

A Play Doh plastelínu?

vamajka
19. dec 2022

@lenkakravcova ten stolovy hokej ak este nemaju si zamiluju urcite nasi to hravali dlhe roky

gionella
19. dec 2022

Hokejové obliecky alebo mojim synovcom som objednavala vankúše ich obľúbeného nhl tímu. Od babky hokejové osusky min rok dostali. Alebo neviem z akého mesta sú pozri fanúšikovské darčeky ich tímu

sandri
19. dec 2022

U nas fici aj brnkaci futbal. Chalani su podobne stari 🙂 https://www.mall.sk/stolny-futbal-hokej/rappa-h...

autor
19. dec 2022

@vamajka ďakujem, napodobne

joesvk
19. dec 2022

U nás sú dosť obľúbené magnetické guličky.Nezaberú veľa miesta.

anjelicek26
19. dec 2022

@joesvk ano tie su skvele... len syn na ne chytil brutal alergiu, asi tam bol nikel alebo nejaka taka srajda 🙄 Cele ruky sa mu zlupala koza, ale strasne.

joesvk
19. dec 2022

@anjelicek26 No des😕 To by ma nenapadlo...
Ale inak tie guľky sú super, aj ja sa s nimi rada hrám 🙂

anjelicek26
19. dec 2022

@joesvk ja ich tiez zboznujem, ale museli sme dat prec, lebo to stale bral, aj ked vedel, ze nesmie, druhy den som to vzdy videla na rukach 😵 Nechapem veru, nikdy na nic takto nezareagoval, ale na tieto gulicky aj u nas a aj u kamarata...

hipuska
19. dec 2022

Ak nevadia zbrane,.aj toto je fajn. Resp..dačo.podobne

tianna
19. dec 2022

@daja0760 no pre 9 ročného už ťažko.. to baví väčšinou deti od 3 do 6 rokov.. náš stredný syn má 8 a s play doh sa nehrá už cca 2 roky..

daja0760
20. dec 2022

@tianna to nie je pravda. Pokiaľ kúpiš tvorivu sadu s autami či inými chlapčenský "vecami", zabaví sa aj 9 rocny

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tianna
20. dec 2022

@daja0760 asi je to individuálne.. naši starší od cca 7 rokov nemajú už absolútne záujem o takéto detské hry.. najstarší má 10 je už pomaly rok v puberte a teda hračky už absolútne.. maximálne Lego, aj to len tematické, Harry Potter..