Darček pre 75-ročného muža

3. aug 2023

Viete poradiť darček pre 75r muža?

kacena4
3. aug 2023

nie, kedze nepises nic blizsie, mojmu otcovi sme dali korunky a kupil si okrasný stojan na drevo ku kozubu

kornelies
3. aug 2023

Kvalitny domaci alkohol. Cena je cca 25E. Nepoznam muza v jeho veku, ktory by opovrhol kvalitnou slivovicou, hruskovicou ci marhulovicou.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
3. aug 2023

@kornelies ja áno. hovorí sa im abstinenti 😉

autor
3. aug 2023

@kornelies tak čo viem je abstinujuci alkoholik

taminka1986
3. aug 2023

Ma zahradku? Ja by som nieco do zahradky ako doplnok,fontanu,novy krik alebo stromcek,malu kovovu dekoraciu atd. Napr.moji rodicia maju bazen,otec je bazenoholik😁jemu sme naor tento rok kupovali novu filtraciu. Ale aj nejaka drobnost potesi,napr. teplomer do vody a tak.

jaaty
3. aug 2023

Skús pozrieť Manboxeo.sk. Brala som odtiaľ otcovi jednu bedňu. Majú pre gurmánov, kávičkárov…. Možno ťa niečo z toho inšpiruje

babababka
3. aug 2023

CD prehrávač s audioCD.Peniaze na novú protézu alebo okuliare.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vorkola
3. aug 2023

@maros313 Ale nie ,si vtipna,Vsak fakt po 70 sa hovori ,uz ideme z kopca.Moja mama sa v 70 citila celkom stredne mlado, a ja som je v tom povzbudzovala,a hovorila, ze v amerike sa take vdovy este vydavaju,akoze to ze su vdovy ,rozvedene ,beru normalne,

lintu
3. aug 2023

zoberte ho niekam na výlet
kúpte mu niečo pekné do dielničky, na záhradku, na čítanie, na jedenie, oblečenie, relax, cvičenie,.... možností máš neúrekom... už len vybrať také, ktoré by ho naozaj potešili