Môj otec je narodený na Vianoce, takže darček mu kupujeme stále väčší. On je ale taky typ človeka, že si kúpi sám veľa vecí. Ja už neviem čo mu mám kúpiť. Prosím poraďte, napíšte mi nejakú inšpiráciu
@lucka_ke telka, nakupovanie 🙂
poukážku do nejakého obľúbeného obchodu? TV deka?
DVD prehrávač,nový mobil,puzzle.
Predplatné nejakej streamovacej služby: Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime, Disney Plus💻😍
Ved sa ho opytaj, co by sa mi zislo. Moj otec Ma tiez 70+ ale problem s darcekom nemame. Pozname ho a vieme, co by sa mu zislo, popriüade sa normalne opytame. Uz Nema 5 rokov, nejake extremne prakvapka ho uz netrapia.
@lucka_ke ta deka je dobrý nápad...stale mu je zima 🙂
@babababka ďakujem za tip...ale môj otec ma lepší mobil ako ja...to puzzle môžem kúpiť
@sovica Netflix ma...pozerá to malo...vadí mu, že musí hľadať filmy s dabingom 🙈
@yanni to je ten problém môj otec už všetko má...naozaj...mobil ma už tretí, notebook, smart hodinky, digitálny rámček na fotky...keď sa ho spýtam poviem že nič mu netreba 🙄
Tak keď mu nič netreba, tak kúp tú deku a teplé ponožky a máš vystarané. Čo sa tým trápiš? Moji rodičia sú tiež v takom veku ako Tvoj otec a tiež nič nechcú resp. všetko, čo potrebujú, majú. Kupujem praktické darčeky. Veci, ktoré viem, že využijú.
Ešte by som uvažovala o masážach, wellness, ak by to Tvojho otca potešilo. Lístky do divadla..., neviem, či existuje aj nejaká permanentka do kina...
No ale to sú také darčeky—nedarceky. Moji rodicia tiez vsetko maju a co nemaju Alena potrebuju so kupia Sami. Narodky a Vianoce vobec neriesime. Bra5 a ja Video na nüchtern prispejeme. ci nove auto Alebo na Jar idu obaja na liecenie, Tak tam sme prispeli, na dovolenku, moj otec je Kutil, Stale sa um zide nejaky vrtak Atd. Jedine ci naozaj davame priamo na sviatok— peciem Sama tortu a fortkam mojich deti z kazdorocneho fotoshootingu.
aké má záujmy?