Darček pre 6 mesačné dievčatko na Vianoce

mirka0406
24. okt 2020

Ahojte maminky, viem že ešte je chvílu čas než pridu vianoce ale poraďte aký darček pre pol ročne dievčatko na vianoce? Nič ma nenapada fakt😔

lenuska9999
24. okt 2020

6 mesačné dieťa ešte nevníma žiadne Vianoce ani nechápe nejakým darčekom, takže jej môžeš kúpiť čo chceš. Ja som minulý rok kúpila malému na Vianoce ( to mal 4 mesiace ) jedálensku stoličku s elektrickou hojdalkou v jednom. Zdalo sa mi to rozumné, do dnes využívame stoličku s hojdalkou, zvolila som niečo čo bude potrebovať..

lauriema
24. okt 2020

@mirka0406 No keďže ta nič nenapadá tak asi to musí byť niečo špeciálne... Co chceš kúpiť. Ja by som kúpila nejakú hračku

amelie2017
24. okt 2020

To vazne? Vsak kup nejaku latkovu knizku, hracky do vody, alebo nejaku novu hrkalku na kocik... ale teda ak chces nieco ozajstne, tak uz kup darcek, ktory vyuzije neskor- tlaciaci vozik, ktory bude tlacit pri prvych krokoch, hojdacieho konika, jedalensku stolicku. 6 mesacne nema o Vianociach ani paru.

sonnenshein
24. okt 2020

My sme nasej kupili sportovy kocik, a dostane little Dutch hracku.

mirka0406
autor
24. okt 2020

@lenuska9999
@lauriema
@amelie2017 ja viem že vianoce nevníma a nad hračkami som rozmýšlala len som chcela poradiť čo ste vy kúpili svojim detom keď boli v takom veku či to bolo niečo ine ako hračky😊 choditko-pavúka dostane od starych rodičov. Ďakujem za rady😊

lauriema
24. okt 2020

@mirka0406 Ja som na teba nechcela útočiť, predsa ak si to tak vzala že itocim tak nie nehnevaj sa, a áno Vianoce, darčeky vieš aj moje deti čakajú na Vianoce kopeeeeec darčekov ale toho roku som konečne dostala rozum, nebudem ich už ani klamať, ani nebude kopec darčekov. Véd Vianoce niesu o daroch, to teraz nenarazam autorka na teba len konštatujem sama pre seba

miskajulo
24. okt 2020

na prerezavanie zubkov silikonove hryzatko s menom

miskajulo
24. okt 2020

rukavicka na zuzlanie

amelie2017
24. okt 2020

Nechcem sa ti starat do vychovy, ale pravuka radsej nie. Nech radsej kupia nieco taketo. Mala to bude pri prvych krokoch tlacit a vyuzijete aj neskor.

h2
24. okt 2020

@mirka0406 Ahoj, môj otec dostal na svoje prvé Vianoce pred 84 rokmi veľkého "plyšového" (alebo neviem, aký je to materiál) medveďa. Otec mal vtedy 5 mesiacov. Bohužiaľ, pred 3 rokmi zomrel, ale jeho maco je tu stále s nami. My so sestrou sme sa s ním hrali, keď sme boli malé, aj môj syn sa s ním hrával, doteraz ho má v izbe.
Môjmu synovi som tiež na prvé Vianoce kúpila medvedíka, syn mal vtedy 4 mesiace. Chcela som, aby mal podobnú pamiatku na prvé Vianoce, aj keď si to, samozrejme, nemôže pamätať. ❤️🐻

amelie2017
24. okt 2020
jajka71
24. okt 2020

Podľa rozpočtu. Moji dostali peniažky a kúpila som rastúce stoličky a sánky a neskôr cyklovozik z druhej ruky. V rastúcich sú podnes deň a to majú skoro 6r a sú do 90kg. Cyklovozik sme v jeseni predali a sánky slúžili 4 zimy aspoň pár krát. V pol roku by som možno kúpila mini kužeľ na predškolak.eu a obdobných stránkach parádna zábava pre dieťa a učí sa stabilite hrou 🙂

mirka0406
autor
24. okt 2020

@lauriema nezobrala som to ako úročenie to nie. A tiež nechcem veľa darčekov kupovať o tom to není nám záleži na vianočnej atmosfére a všetko okolo toho 😊
@amelie2017 Ja som bola v pavúku ako dieťa, moj brať tiež a veľa detí z našej rodiny takže pavúka kúpime určite nemyslim to v zlom😊
@jajka71 rastúcu stoličku sme dostali ešte na svete maličká nebola ale ďakujem za radu😊

barbie1981
24. okt 2020

Ja som kúpila odrazadlo a malú hračku

jajka71
24. okt 2020

@mirka0406 mini kužeľ m a ju vo všetkých centrách na cvičenie a našim sa v ňom veľmi páčilo. V cyklovoziku sa vozili ešte toto leto a je aj možnosť využiť ako kočík 🙂. Aktuálne sa mojim deťom paci veža so smykalkou. Mala si vo veží aj "číta" ...kedze trampolína je na dvore už páse skrz počasie. Hojdacie ho koníka majú ten ich nezaujal to sa radšej idú hojdat do jedálne v hojdacej sedačke zavesené v duvlan masívnom stojane, ikea hojdaciu slzu sme už posunuli rovnako ako hopsacika ci Bobby cár a cykloodrazadla. Tie boli super, len z tých už vyrastli 🙂.

miadi
25. okt 2020

Moja mala ked boli prve vianoce 6m dostala auticko.. a do 3r mala auticka radsej ako babiky. Mm jej kupil robotickeho psa ktoreho sa prve 3r bàla 🤣neznasala hracky co sa hybu.., maly bude mat na vianoce 11m
A dostane zvieratka/matriošku drevene.,pre take male deti su naj hracky s ktorymi sa da nieco robit. Hrat sa budu az okolo 2r dlhsie ako 5minut. Knižky tvrde su dobre. .

andreatytler
25. okt 2020

@mirka0406 V takom veku je to uplne jedno... ona aj tak chce len teba.
Nas bude mat 13 mesiacov na vianoce a vedela by som mu kupit celu kopu veci ale aj tak bude mat najvacsiu radost zo svetiel na stromceku.... je uplny blazon do svetiel. Neviem veru ako tento rok ozdobime stromcek aby to prezil bez padu.

vilma7
25. okt 2020

Naša mala vlani presne pol roka na Vianoce, dostala lego duplo kocky, nočnú lampu čo premieta hviezdičky na plafon.

h2so4
25. okt 2020

Ja som malému kúpila túto penovú podložku https://www.modrykonik.sk/market/hracky/ue3o/pe... a používame ju dodnes a to má malý už 5 rokov - hrá sa na nej, pozerá knižky alebo len tak leží. Za mňa to bola super kúpa.

andreatytler
25. okt 2020

@vilma7 Ta lampa co premieta obrazky je skvely napad. Dakujem.