Darček pre 6- až 8-ročné dievčatá

14. máj 2024

Čo by potešilo 6-8 ročné dievčatá? Čo je teraz moderné a pištia kvôli tomu dievčetá v ochodoch? :D Ďakujem za tipy!

caramellka
14. máj 2024

Záleží od záujmov. Napr. klasika Lego Friends, Hatchimals, L.O.L. bábiky, ...

danina09
14. máj 2024

no to skutocne zalezi na dievcati, co ho bavi, na com momentalne fici a tak. vsetky dievcata nie su rovnake. 🙂 mame dve neterky, jedna sa ide zblaznit za modou a tu druhu to absolutne nezaujima a navlecie si na seba fakt ze cokolvek. 😀 takze treba zistit, co ma rada.

autor
14. máj 2024

@danina09 Je to viac dievcat v tom veku, konkretne 3 ks. Potrebujem teda nieco, co kupim vsetkym, aby sa nevadili, ale aby sa vsetky potesili 🙂

yanni
14. máj 2024

tak to si musis zistit, co ich zaujima. Ja mam doma 2 baby. Mladsua bude mat v decembri 6 a starsia ma 8 rokov (v lete bude mat 9). Mladsia sa rada hra s Barbie a obe miluju Schleich, hlavne kone. Tak z toho maju stajne, ambulanciu a plno inych veci/setov a vedia sa s tym prehrat hodiny, ci uz kazda sama alebo aj spolu. Inak nejak extra po nicom nepistia. Obe su sportovkyne, starsia uz aj plava vrcholovo a ta si napr. k 8smim narodeninam zelala len velky Swimbackpack, taky specialny pekny a aj dost drahy, lebo ten z klubu sa jej nepaci. Ono my hracku uz prakticky ani nekupujeme. Obe vela citaju (aj ta mladsia uz cita), stale sme von, takze investujeme (a casto si aj same zelaju) skor do veci, co sa tyka ich aktivnych konickov. Hluposti uz ani nechcu.

autor
14. máj 2024

Ved prave, ze je to asi tazko vybrat. Mne napadlo jedine nakupit kreativne veci, nieco na vyrobu naramkov, koraliky, gumicky... doteraz som vzdy kupovala knizky, kym boli mensie, to si mohli listovat aj same.. lenze v tomto veku neviem, ci su ich rodicia ochotni im citat a same si este urcite necitaju.. takze tie knizky by mozno nemali vyuzitie..

yanni
14. máj 2024

Tak ale 6-8 rocne, minimalne, 7 a 8 rocne uz chodia do skoly a hadam ich tam naucili aj citat. Preco by im mali len rodicia citat? Ved sa spytaj rodicov, co ich prave bavi. Ono to je aj o tom, ze zaluby sa moze aj zo dna na den menit. To co ich bavilo pred pol rokom, uz teraz moze byt "babätkovske, nudne, trapne atd."

autor
14. máj 2024

@yanni nemam dieta v takom veku, neviem, ci taka prvacka si uz vie a chce sama knizku precitat.. preto sa radim s vami 🙂

yanni
14. máj 2024

jasne, ze vie. Ci sama od seba chce, to uz je ine. Ale aspon neico by mala, kedze castym citanim sa len a len zdokonaluje a prave citanie, a hlavne citanie s porozumenim, je dolezite nie len pre toho samotneho cloveka ale aj pre skolu resp. vyssie rocniky a prakticky dobre a rychlo citat je dolezite v skole pre kazdy predmet. Ako vravim, musis sa opytat rodicov dievcat, co ich prave zaujima, pri com dlho vydrzia, ake hobbies maju. Ja ti mozem vymenovat, co drzi moje, ale ci by sa zaujimalo aj ine baby, je zase nieco ine. Vies nieco vac o tych dievcatach? Ake maju konicky? Chodia na nejake kruzky?

autor
14. máj 2024

@yanni musim teda pozistovat :D ja som skor myslela, ci nie je nieco univerzalne, co zaujme vsetky baby v tom veku :D

yanni
14. máj 2024

Zial nie. Moje napr.LOL vobec nezaujima. Ani lego velmi nie. Prehraju sa aj s tym ale nejak po tom nepistia. Babiky su zaujimave skor v tom predskolskom veku. V skole sa tie zaujmy uz dost menia.

autor
14. máj 2024

@yanni dakujem, tak najlepsie bude sa asi opytat vsetkych rodicov.. lebo okrem tychto bab je tam este jedna dvojrocna a jedna polrocna :D :D my mame chlapca, takze netusiiiiim..

akvi
14. máj 2024

Veľmi záleží od konkrétnej dievčiny, tiež som toto nedávno riešila, našla som aj tu na MK dobré rady - rôzne doplnky do vlasov, pukacky, gumičky, scrunchie, balzam na pery s jemným tonovanim, gélové perá, spoločenské hry, tvorivé sady, alebo motylia záhrada a pod , ale to už je lepšie vedieť tie záujmy.

yanni
14. máj 2024

Tak tej polrocnej je to uplne jedno, vedierka a formicky a je vybavene (bude mat aj na neskor a prehra sa s tym aj ta dvojrocna) a pre dvojrocnu tiez nebude nejaky velky problem, babika alebo take nieco, Albi pero s knizkami, to v tom veku moze zacat a ked ju to chyti, tak je to na dlhe roky.

monkop
14. máj 2024

Topmodel - dennicky na kod, nalepovacie zosity dress me up, pripadne spravit balicek z dm - masky na tvar, bomby do vane, lesk na pery, pena - sprxhovy gel...

mandevilla
17. máj 2024

U nás sa momentálne "pišťalo" za novodobé tamagoči 🙂
https://m.alza.sk/hracky/bitzee-interaktivne-di...