Ahojte, budeme kupovať darček pre 5-rocneho chlapca- zaujíma ho lego (to určite kúpime), dinosaury, vonkajšie športy, tlapkova patrola.
Ale ide o toto, nechceme mu kupovať mega veľa hračiek lebo ich má kopec a potom ho to nezaujíma. Chcel lego za 160€ ale to mu odmietame kúpiť, pretože sa to postaví raz a potom to už bude mať medzi ostatným letom postracané. Bicykel má. Chceme taký "väčší" darček.
Tak nám napadlo napr. Školská taška, korčule, sánky, stôl a stoličky keď už bude školák alebo máte nejaké nápady, prípadne páčili by sa mu také veci? Neviem si dať rady, to dieťa má totižto všetko už skoro.
Ešte mi napadlo také tie pokusy pre deti, myslíte, že je ešte malý na to, aby sa hral aj s niečím takým?
Mozno kopačky dress a loptu?
@maruniakovaeva
tie pokusy, to skor, ked by bol skolak
tu skolsku tasku, to by bolo najlepsie, keby si rodicia poriesili, aku chcu, pripadne isli osobne vyskusat
este auticko na ovladanie ma napadlo, s tym sa dost dlho hral ten moj
stol so stolickami je super prakticky darcek, ale to tiez asi rodicia nech si poriesia, aky chcu
a tie vonkajsie hry, ak maju dvor tak napr. futbalove branky, florbal, basketbalovy kos
branky napr. taketo skladacie, deti sa s tym vyhrali
https://www.sport4u.sk/p/master-pop-up-futbalov...
kuzelne citanie v tom veku u nas tiez dost islo
@maruniakovaeva ak má všetko,skús nejaký zážitok/výlet.Skolska taška je ešte skoro,možno bude mať odklad,do leta ešte dosť vyrastie.Decka v tomto veku milujú prekvapenia a niekedy stačí drobnosť,ale keď to peckovo zabalis,máš na 80% vyhrate
My sme v tomto veku Boffin stavebnicu kúpili. Záleží, aké je to dieťa. da sa aj to lego mindstrom
My sme synovi kupili futbalovy dres s messiho menom. Taky bol stastny ako blcha 😀 k tomu stucne
Kúpili sme nakoniec kúzelné čítanie + dve knihy navyše k tomu a myslím, že rodičia si pochvaľujú viac ako malý 😂 Sám sa učí a rodičia si môžu trochu oddýchnuť. Aj malý sa teší, teraz mi musia posielať videa čo nové sa dozvedel, že aký je šikovný on.
väčší darček to síce nie je, ale deti majú celkom rady kúzelné čítanie... a zároveň to je aj niečo poučné.. majú aj edíciu o dinosauroch myslím...