Ahojte, poraďte nejaký darček k meninám pre muža (30). Sme spolu len krátko a čoskoro má meniny, ja netuším čo mu dať, keďže sa ešte veľmi nepoznáme niečo univerzálne čo poteší, neurazí a zároveň nepôsobí vtieravo?🙏
peniaze? to sa mi moc nepáči, skôr poukážku do obchodu - napr. Martinus...
Pizzeria + pivo
@aaaa1111 peniaze určite nie, to je zase extrémne neosobné a priamo z toho srší "netuším čo by ti urobilo radosť" a navyše nedať málo ale zasa ani veľa, na druhej strane v tomto jedinom som si istá, že by ich ani len neprijal nakoľko si je vedomý toho, že je na tom finančne podstatne lepšie než ja. Ale vďaka za radu.
peniaze su ok, vsak chlap sa potesi, ze na neho nezabudla a on jej za tie peniaze daco kupi, alebo ju niekam zoberie. ja mam darcekov plno v krabici v pivnici, ktore som ani nevybalil, tak to je s darcekmi
Žreby.
Ak je to tvoj ,,frajer,, tak mu daruj darčekový poukaz napríklad pivný kúpeľ pre dvoch,alebo večera... žiadne blbosti,ale zážitok s tebou
My sme boli “spolu” veľmi krátko (iba randili),keď oslavoval prvýkrát meniny, prišla som s čokoládou, lebo som vedela, že je na sladké a ešte bol aj prekvapený, že on zabudol, že má meniny 😂😂 inak by som siahla po nejakom craftovom pivku alebo dobrom víne… ak ani alkohol nie, tak fakt asi nejaký mini darčekový balíček zo zaujímavých snackov, prípradne ako taký neutrálny darček mi napadá este nejaká chlapská kozmetika od AngryBeards, ktorá príde aj super zabalená.. ale nič premrštené a extra by som asi neriešila 😅 prípadne navariť niečo čo ma rád a spraviť si to trošku výnimočne romantické… ale teda my meniny celkovo veľmi neriešime
@avamal ja by som ho pozvala na dobru veceru, kedze ste spolu kratko a su to ,,len" meniny 🙂
@avamal daj mu nejaké vtipné,alebo personalizované tričko.
Ja vidim oslavovat meniny ako nezmysel, ale budiz.
Pouci ho von.
Môj dostal na narodeniny oriešky a parenicu, potešil sa. Proste to co ma rad. Meniny som neriešila.
My sme boli teraz už s manželom spolu mesiac, keď mal meniny. Kúpila som mu dve plechovkove alko pivá, plechovku nealko Radler a Delí tyčinku. Zviazala som ti spolu ako balíček. Hotovo, vybavené.
Podľa mňa takým niečím ako jedlo, teda pochutiny nič nepokazí. Keď nemá rád sladké, tak potom slané veci, čipsy, tyčinky, slané krekry..
peniaze, tym nic nepokazis