Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť nejaký darček pre 26 ročného muža? Ide o to, že to je sestrin snúbenec s ktorým sú cca 2 roky, lenže doteraz žili v zahraničí a na Slovensko vôbec nechodili (takže sa s ním nepoznám osobne). Budúci týždeň má narodeniny a som pozvaná na oslavu, nechcem prísť s prázdnymi rukami. Rozmýšľala som nad vínom, lenže som zistila, že alkohol nepije, taktiež voňavka moc vhodná asi nebude keďže neviem ani akú značku preferuje, keď prídem len s obyčajnou čokoládou sa budem cítiť trápne... Sestru s týmto nechcem zaťažovať, keďže momentálne riešia sťahovanie.. Najlepšie niečo čím nič nepokazím.. Za každú vašu radu/pomoc budem vďačná 🙂
ja ked neviem co, tak kupim nejaky voucher, napr. na nakup v nakupnom centre a nech si oslavenec vyberie, co sam uzna za vhodne😉
napr. eurovea ma take (ale myslim, ze hociake nakupne centrum)
alebo do nejakeho obchodu, ktory ma oslavenec rad
pripadne nejaka romantika, co by isli aj so sestrou, neviem, z akej lokality ste, napr. na zlavomate je teraz poukazka na UFO plus drink
alebo otvoreny voucher na tieto zlavove portaly a nech si nieco vyberu
Ja by som bola tiež za kôš a dať tam veci ktoré má rád
Mne tiež ako prvý napadol darčekový kôš so sladkosťami/slanosťami, to podľa mňa neurazí nikdy... keďže ste sa nikdy nestretli, nemyslím, že bude mať nejaké super veľké očakávania a toto je taká milá neutrálna pozornosť 🙂
Keď žil v zahraničí, nie je Slovák, tak by som spravila kôš s typicky slovenskými vecami.
Prípadne darčeková poukážka je vždy cesta, ktorou nič nepokazíš a mnoho ľudí ich preferuje pred lapačmi prachu a somarinami.
Zaťažovať sestru? Však to je jedna otázka, počuj Jana, čo by potešilo Misa?
To nie je zatazovanie, sestry sa opytaj. Inak by som dala poukazku do nejakej dobrej restauracie, nechcsa idu spolu najest. Ak to maju vo zvyku.
Aj mna prve napadlo darcekovy kos, taky mensi by som spravila, alebo ta darcekova poukazka je tiez dobry napad, ale k tomu by som dala aj bonbonieru.
Jednoznačne sa spýtať sestry, to mi príde najlogickejsie ved kto ho ma najlepšie poznať a vedieť, co ho poteší 😀
Mna by napr odporúčaný darčekovy kos vôbec nepotešil, to je taky retro darček plný zbytočnosti, ktoré možno na 80% ani nevyužije.
Sprav si sama darčekový kôš